mike1735 napisał(a):Nic dziwnego, że nie ma zainteresowanych, skoro ogłoszenie wygląda jakby było napisane na szybko podobnie foto
Dokładnie to miałem napisać..
Zdjęcia powinny być wykonane w jakimś ustronnym miejscu gdzie jest dużo miejsca. Samochód powinien być czysty ale nie mokry, nie może mieć np. otwartej klapy jak jest u Ciebie na zdjęciu. Więc tak.. zrób zdjęcia z każdej strony z zewnątrz, silnik, felga, wnętrze. Nie wiem jaki jest limi zdjęć ale bagażnik, opona i to co jeszcze można możesz zrobić. aaa! licznik też
![Tak :yes:]()
Nie pisz stan licznika tylko przebieg, tak na przyszłość. Do tego opis zacznij od Witam!
Mam do zaoferowania Fiata SC rok produkcji, przebieg, info o pojeździe.. moc jak samochod sie zachowuje itd..ogólnie rozpisz się.. Podaj
VIN i wszystko co wiesz o pojeździe.. nawet do kiedy ubezpieczenie itd..
Napisz co wymieniles itd. Na koniec minusy..
Widzę że zaznaczyles tylko bezwypadkowosc.. Auto nie ma nawet immobilisera?
![Zszokowany :shock:]()
Nic, kompletnie
![Question :?:]()
Wszystko co ma zaznacz.
Dopisz że możliwość obejrzenia auta na dowolnej stacji.
Zbuduj to ogłoszenie od podstaw zaczynając od zdjęć. Wystaw go 3500 do negocjacji, nie schodź niżej niż 500zł bo nie warto.
Żeby auto się lepiej prezentowało kup jakieś tanie kołpaki. Na głowne zdjęcie ustaw zdjęcie z zewnątrz, przód pojazdu, nie zrobiony na wprost tylko tak żeby lekko było widać bok i tył
Przykładowe w miarę dobre ogłoszenie.
[link do Otomoto wygasł]