Cześć ! Szukam samochodu który ma być bazą pod samochód "wyprawowy" . Wyjazdy w góry itp mój budżet na sam samochód to Max 20 tysięcy . Pick up , long wchodzą w grę . Co polecacie ?
Co masz na mysli poprzez long? Może być VAN, kombi czy bardziej coś w stylu Volskwagena T4/T5?
Ode mnie... SsangYong Rodius. Tak, wiem jak to auto "wygląda". Jeśli chodzi o mechanikę to masz silnik i skrzynię od Mercedesa, bardzo praktyczne 7-osobowe nadwozie. Są również wersje z napędem 4x4, który na pewno przyda się w górach. Przykładowe auto: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Hybryda Plug-in - dlaczego pali więcej niż deklaruje producent? Przyglądałem się ostatnio wynikom jakie podają producenci odnośnie spalanie w tego typu hybrydach. To co mnie zaniepokoiło to bardzo niskie wartości które można uzyskać tylko w przypadku naładowanej całej baterii po ...
wszytko zależy od kasy jeździć da się wszytkim są ludzie którzy zjeździli pół świata samurajem czy też CC700 na początek proste pytania:budżet, czy bardziej stawiasz na możliwości terenowe pojazdu czy na komfort, diesel/benzyna, ile osób ma tym pojazdem jeździć, to podstawowe kryteria do poszukania terenówki do dalszych wyjazdów,
Mnóstwo ludzi kombinuje z wozami do 20k. Patrol Y60 GR, ale motor od K160 lub K260, 3.3TD bo nieśmiertelny. Wystarczy kryzę między silnik a skrzynie włożyć, lub nowe uchwyty pod samą skrzynię wspawać. Podkładki pod sprężyny, dobre opony 33 cale i chińska wyciągarka za 1500zł. Na wyprawy śmiało kładzie każde Pajero i Dicso. Wytrzymalszy, sprawniejszy terenowo i prawie bez przeróbek.
wymiana silnika i skrzyni to prawie bez przeróbek aha a potem jak się coś zdupcy w Kirgistanie czy innej Mongoli szukaj kogoś kto to ogarnie powodzenia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.