Według sprzedawcy (osoba prywatna) malowane tylko przed jego zakupem przednie drzwi lewe. Wydaje mi się, że również lewy tylny bok ale to jutro na miejscu zobaczę. A poza tym warte uwagi właśnie te drugie autko?
Tylny zderzak też nie pasuje odcieniem. Niestety zdjęcia słabe i nie widać łączeń, linii żadnych. Optymizmem ten samochód mnie nie napawa, bo na pierwszy rzut oka coś jest nie tak.
Jak będziesz chciał to ja za niedługo bedę chciał sprzedać swoja Vectrę C 1.8 LPG, jestem prywatnym użytkownikiem, nie handlarzem. Po wiecej szczegółów zapraszam na priv.
Jak (NIE) wjechać w dziurę? - porady W okresie przedwiośnia topniejący śnieg odsłania ubytki w nawierzchni. Dziury najlepiej omijać, ale nie zawsze można zrobić to w bezpieczny sposób. Kierowca ma jednak szansę zmniejszyć ryzyko uszkodzenia samochodu ...
[D] Alfa 156 1,9JTD / A4 B5 1,9TDI / e46 320d / Passat B5 1,9TDI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 156 1,9JTD - 115KM - Audi A4 B5 1,9TDI ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.