REKLAMA
Witam:) Potrzebuje waszej pomocy przy wyborze auta. Jestem po kontuzji kręgosłupa i poszukuje samochodu z możliwie jak najbardziej komfortowym zawieszeniem + możliwie wygodną pozycją za kierownicą i fotelem kierowcy. Samochód będzie mi służył do pracy, więc będę w nim spędzał kilka godzin dziennie, dlatego też jest to dla mnie szczególnie ważne. Dotychczas miałem okazję przez pewien czas jeździć skodą fabią, ale niestety było dość twardo i czułem każdą dziurę w jezdni. Z tego co wyczytałem to ponoć skody ( i fiaty ) tak mają, ale może to była wina opon, bo były dość małe ( 45tki ). Do wydania mam nie za dużo, bo około 7-8 tys, więc w grę wchodzą raczej starsze auta.
Najlepiej gdyby samochód nie był za duży ( segment B ), ze względu na to, że praktycznie w 100% będzie służył do jazdy miejskiej, jednak najważniejszy jest komfort zawieszenia i pozycji kierowcy, dlatego jeżeli w jakiś większych modelach będzie on dużo lepszy i te różnice będą znaczne to może też być jakiś większy:) Z góry dzięki za pomoc:)