Witam, jestem niedoświadczonym kierowcą i szukam swojego pierwszego auta.
Dla mnie najważniejsze kryteria to małe koszty eksploatacji + niezawodność. Nie musi to być super maszyna, ważne by dobrze jeździła. 5-drzwiowe. Na całość chcę przeznaczyć 10.000 zł.
Deklaruję mały przebieg, auto ma mi głównie służyć na dojazd do pracy i studia (spalanie miejskie). Czasem wypad za miasto. Co proponujecie, czy niżej wymienione auta będą odpowiednie? :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Generalnie celuję w Audi A4/ Rover. Ewentualnie w Passata. Możecie mi doradzić który z nich, ewentualnie jaki inny ?
No własnie nie,jakiś czas temu w jakimś temacie zaproponowałem to autko i większość ludzi mnie skrytykowało ponieważ to auto nie jest bezpieczne.
A wracając do tematu to o dobrym Passacie B5 za tą kase możesz pomarzyć,A4 podobnie,najlepszą opcją wydaje sie być Vectra i Rover.
Od siebie dodam [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Sprawność kierowcy - co o niej decyduje? Statystyki wypadków bezlitośnie pokazują konsekwencje ludzkich błędów. Budowane z myślą o ochronie kierowców pojazdy, a nawet specjalnie projektowane drogi, które mają wybaczać uczestnikom ruchu ...
Bo kupisz skarbonkę. Za tą cenę nie znajdziesz dobrze utrzymanego egzemplarza (no chyba,że będziesz miał wielkie szczęście). A gaz rzeczywiście lepiej założyć samemu, też mam taki zamiar.
Niemieckie kanciaki są bardzo popularne i przez to trudno wyrwać coś porządnego, dlatego za przyzwoite pieniądze można kupić inne modele, mniej popularne, ale bez straty na jakości czy tzw awaryjności (jeśli w ogóle ten czynnik można brać przy aucie +10 lat)
Już pisałem na forum,że gaz pasuje do opla astry 2, za 10tys znajdziesz spokojnie combi, sedan, 5 i 3 drzwiowe. Oferta na rynku wtórnym jest dość bogata więc możesz za te kwotę nabyć auto od razu z lpg (rok 1999 może 2000). Choć jak pisałem gaz lepiej założyć samemu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.