Seat Cordoba to dobre autko?

06 Lut 2010, 11:07

Mam pytanie czy Seat Cordoba to dobre autko??np takie :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

I mam jeszcze jedno pytanie do jakiego samochodu są najdroższe części ?? i najtańsze/?
didier1et
Nowicjusz

Miejscowość: Tychy

06 Lut 2010, 12:03

Ten Seat może być tylko że nie wygląd się liczy a co jest pod maską a tam za ciekawie nie było.
A codo części najdroższe są pewnie do Bentleja i Ferrari :grin: tylko że te auta prawie sie nie psują
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

06 Lut 2010, 12:15

Cordoba jako auto rodzinne jest ok.Ma bardzo duzy bagaznik i bogata ofertę dość oszczednych i nawet dynamicznych silników,z wyjatkiem 1.2 ktory jest zbyt rachityczny.p
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

06 Lut 2010, 14:31

Nie wiem czy spotkaliście się Panowie z taką opinią ,że Cordobę należy kupowac z jak największą ilości drzwi,bo wtedy zwiększa się szansa na dostanie się do środka w zimie... :smile:
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

06 Lut 2010, 15:42

Ta Cordoba miała prawdopodbnie jakąś przygode z tyłem,najlepiej jak masz blisko to podjez obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Lut 2010, 17:57

Tak jak barol91, jeśli masz ją gdzieś blisko podjedz nią do jakiegoś lakiernika niech sprawdzi grubość lakieru itp... mogła mieć jakaś przygodę z tyłu.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

06 Lut 2010, 18:26

Moze i sprawdze bo mieszkam blisko a mam jescze takie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] , a co sądzicie ogólnie o tym samochodozie/?
didier1et
Nowicjusz

Miejscowość: Tychy

06 Lut 2010, 18:56

No ten już lepszy,a co do Seatów to z tego co wiem nie gniją,silniki pochodzą od VW,ogólnie auta godne zainteresowania.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012