Witam mam Seata ibize 1.4 97r i kiedy wkladam kluczyk do stacyjki i go przekrecam to silnik nie chce zapalic. mam to szczególnie gdy długo stoi na słoncu. Czy ktoś wie co to moze byc?
Ostatnio edytowany przez Damiano7777, 01 Sie 2010, 21:51, edytowano w sumie 1 raz
Chyba tak, otwieram samochód przez pilota w kluczyku tylko że nie mam alarmu. Ale mi się wydaje że to może jest nadpalona kostka w stacyjce? Co ty na to?
A kontrolki wogóle świecą po przekręceniu kluczyka? Czy rozrusznik kręci, czy nie ? Czy słychac cokolwiek po przekręceniu kluczyka w pozycję zapłony np. cykanie? Więcej wiadomości kolego
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
W moim CC też to mam. Nie zawsze, ale bywa, jak ostatnio - nie chce zapalić mimo, że wszystko niby w porządku. mechanik mi mówił, że to może wina paliwa złej jakości... Kto wie?
Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz? Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...
Miejski środek transportu nowy skuter BMW C evolution Pojawienie się skutera C evolution oznacza początek nowego rozdziału w segmencie miejskich środków transportu BMW Motorrad. Oba maksiskutery napędzane konwencjonalnymi silnikami - C 600 Sport i C 650 GT – odniosły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.