Witam, orientuję się ktoś co może być nie tak po kodzie błędu? Jak lekko dodaję gazu podczas jazdy to samochód delikatnie szarpie w okolicach 2k obrotów, gdy dodam mocniej to jedzie płynnie. Z tego co wyczytałem to czujnik ciśnienia doładowania wariuje, miał ktoś podobny problem?
Sprawdź wtyczkę od czujnika (czasem problemy z połączeniem potrafią powodować taki błąd) i sam czujnik czy nie jest bardzo brudny. Jak bym wyczyścił jedno i drugie po czym ponownie sprawdził czy błąd wróci.
A orientuje się ktoś gdzie dokładnie znajduje się map sensor w Leonie 1p silnik BMN bo go nie mogę za cholere znaleźć? Najlepiej jakby ktoś mi pokazał na jakimś zdjęciu.
Niebezpieczne jesienne weekendy Wciąż zbyt wielu polskich kierowców ignoruje ryzyko związane z prowadzeniem samochodu po spożyciu alkoholu, takie jak większa brawura, gorsza umiejętność oceny sytuacji na drodze czy spowolnienie reakcji za kierownicą. ...
V-ósemki w planach Lexusa. Jest nowy patent Lexus słynie z cenionych silników V8. Japończycy podkreślają też, że – mimo mody na zelektryfikowane napędy i systemy automatyzujące jazdę – zamierzają nadal produkować samochody dla wymagających entuzjastów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.