Seat Leon 2006

05 Lut 2025, 09:23

Witam,
znalazłem ogłoszenie zakupu Seat Leon 2006 1.6 102km z przebiegiem 203000 km. Potrzebuje tego auta na jazde po mieście, na co powinieniem zwracać glownie uwage przy zakupie? Cena wydaje mi się niska bo tylko 9000 więc napewno coś jest nie tak... oczywiście liczę się za naprawami ale nie wiem czego najgorszego się spodziewać.

Dziękuję za pomoc
Samlec123
Obserwowany

05 Lut 2025, 09:48

Samlec123 napisał(a): Cena wydaje mi się niska bo tylko 9000 więc napewno coś jest nie tak...

Zawsze możesz znaleźć sobie droższy :mrgreen:

A ile miałby kosztować 20 letni kompakt mało prestiżowej marki ze słabym silnikiem?
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

05 Lut 2025, 14:13

Biorąc pod uwagę jak Leony trzymają cenę, że na 1 generacje ładną trzeba mieć nierzadko też te 8-10 tys, to rzeczywiście może być cos nie tak, tzn stan auta.
Wrzuć ogłoszenie.
Jest różnica pomiędzy autem, w którym silnik rzyga olejem z każdej strony, obd rapanym, na jakiś starych kapciach itd.
A doinwestowanym, po dobrym serwisie itd.
Trevor
Zaawansowany

Prawo jazdy: 09 10 2008
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Volkswagen Golf 7 R
Silnik: 2,0 TSI
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2017
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jak przygotowano Toyotę GT86 do programu Top Gear?
    Nowa Toyota GT86 została obsadzona w roli samochodu dla celebrytów w programie Reasonably Fast Car firmowanym przez Top Gear. Żeby samochód dobrze się spisał na słynnym torze testowym Top Gear, Toyota postanowiła ...