Seat toledo -klekotanie

05 Lis 2008, 21:38

Mam pytanko może ktoś wie o co tu chodzi gdyż od niedawna mam 1,9TDI i wszystko jest dla mnie nowe mam wątpliwości w takiej oto sprawie po odpaleniu rano samochodu gdy jest zimny i wcisnę sprzęgło to zaczyna głośniej klekotać gdy puszczę sprzęgło przestaje dojeżdżam do skrzyżowania sprzęgło i znowu klekocze puszczam przestaje potem gdy silnik jest ciepły tych różnic prawie nie słychać lub są minimalne. Ludzie mówią różnie że koło dwumasowe że łożysko wyciskowe inni że tak ma być sam nie wiem więc może ktoś z forumowiczów miał taki problem i podzieli się ze mną wiedzą i mam nadzieję mnie uspokoi bo perspektywa napraw zwłaszcza niektórych rujnuje moje nerwy z góry dziękuję i pozdrawiam.Jaro
jarocz1
jarocz1
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody użytkowe Volkswagena z napędem na cztery koła
      Marka Volkswagen Samochody Użytkowe od wielu lat oferuje wybrane modele z napędem na cztery koła 4MOTION, od tego roku w salonach dostępna jest pełna paleta produktów. Najdłuższej z napędem na cztery koła sprzedawany ...
      Najlepsze ciągniki siodłowe dostępne na polskim rynku
      Ciągniki siodłowe to kluczowe maszyny w transporcie drogowym. Na polskim rynku można znaleźć wiele marek i modeli ciągników siodłowych, które oferują różne parametry techniczne, wyposażenie, cenę i jakość. ...