REKLAMA
Witam wszystkich!
Jeśli wszystko się uda, to za miesiąc, może dwa, będę kupował swój pierwszy samochód, ale chciałbym już teraz zebrać jak najwięcej informacji i opinii o różnych modelach i silnikach. Szukam możliwie niezawodnego sedana z pojemnością do 2 litrów, który wykorzystywany będzie głównie, lecz nie tylko, do jazdy po mieście. Za taką cenę oczywiście nie można spodziewać się świetnych osiągów, ale większą mocą nie pogardzę. Interesuje mnie benzyna, ew. diesel, natomiast gaz raczej nie wchodzi w grę. Jestem wysoki, więc ważne, żeby było trochę miejsca. Z wyposażenia klimatyzacja i czytnik płyt CD bardzo mile widziane, no i oczywiście jakieś systemy bezpieczeństwa. Myślałem o Audi A4, jakimś BMW, może Roverze. Raczej stawiałbym na samochód niemiecki/brytyjski, nie jakoś specjalnie "młodzieżowy", czy sportowy, raczej w miarę możliwości elegancki i stonowany, co nie znaczy, że "mułowaty". Szukam czegoś w takim typie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jestem otwarty na różne propozycje i sugestie, nie do ruszenia jest w sumie tylko cena- mniej więcej do 10 tyś. i silnik do 2.0, żeby potem ubezpieczenie nie wyszło za drogo. Jestem z woj. mazowieckiego.
Pozdrawiam