Sedan/Hatchback, +170KM, +2014 rok, (LPG) - do ~60 tys.

05 Lut 2021, 18:17

Skoczek135 napisał(a):to 165 wolnossące tak wolno się rozpędza?

Zarówno 120 jak i 165 przyjemnie jedzie w normalnym użytkowaniu, moment masz już od samego dołu noooo ale nie jest to auto do ścigania
165 w 3 było tylko w hb (a przynajmniej w roczniku kiedy brałem na taką leasing)
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

06 Lut 2021, 04:37

Raczej teraz nastawiam się bardziej na bezawaryjność i niskie koszta utrzymania, aniżeli na sportową jazdę. Natomiast musi się spokojnie odpychać by na trasie, nie było problemu z wyprzedzeniem poprzedzającego pojazdu.

Od dawna masz Invi 3ke? Który motor i jaki przebieg? Coś wymagało naprawy oraz jakie średnie spalanie osiągasz?
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak

06 Lut 2021, 05:58

Już dawno nie mam, kilka miesięcy nią jeździłem. Sedan 2.0/120, 7,5/100 nie przekraczałem więc spoko (generalnie każde auto pali u mnie cirka litr więcej niż "średnia" z internetów)
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Pierwszy hybrydowy SUV na świecie
    22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...