REKLAMA
Rozstrzał spory...
Ale np tu:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
co myślicie?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
o tak, a w Audi jest #najtaniejlulek35 napisał(a):Japońce odrzucam ze względu na drogie koszta eksploatacji i napraw
jaki miałeś silnik?lulek35 napisał(a):Miałem mazde 6 i wiem jak boli jak coś się zepsuje, a psuło się często....
mike napisał(a):Przemilczę już polecenie auta z 97r za 27k, które jest tandetniejszą wersją Passeratti b5 (mam na myśli Superba)
stek bzdurLovato34 napisał(a):Tak w woli wyjaśnienia Superb powstał w 2001..poza tym Audi A3 1,6 z 97 a 2003 1,9 tdi 130 po lifcie to przepaść, jeden może kosztować 5k a drugi 15k...
Superb z 2007 a Passat przedlift 97 to przepaść 10 lat różnicy
dla mnie to też szczyt żeby E46 320i z 2004 kosztowało 23 tys..a to auto z 98 roku...
Równie dobrze można powiedzieć że 1,8T jako silnik z 94 roku to jest staroć i wszystkie auta z nim pod maską powinny kosztować 10k tyle co golf iv..
podczas gdy A4 B7 1,8T potrafi kosztować dobre 40k..
A co do Vw to nie jest alfa i omega ale nie ma sensu kompleksów swoich wyrzucać, Superb to b. dobre auto poza tym autor szukał Exeo, których poza Radomiem brak, więc chodziło o coś z tej samej bajki.
no wspaniaaałe, cóż za jakość wykonania, cóż za majstersztyk designu, cóż za innowacyjność, ale przede wszystkim jak to w Skodzie tanioLovato34 napisał(a):Superb to b. dobre auto