Cayman GTS jest całkiem pikantny i podbiera klientów ubogim wersjom 911

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):marcinkm tak sobie czytam Twój opis porszaka i myślę że znakomicie pasuje do takiego miłego forumowicza od tigry ...
marcinkm napisał(a):uszczypliwosc od goscia z toyoty hmmm ok. Panie Moderator chyba Pan nie jezdzil w zyciu czyms wiekszym niz toyota.
marcinkm napisał(a):Mam auto rodzinne duze, mocne i swietnie sie prowadzi i dobre na bloto i male i wieksze przeszkody.
mike1735 napisał(a):Trzeba będzie chyba stworzyć temat "Garaż naszych marzeń" w "OT" albo "Moto na wesoło"
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
oj tutaj bym tak nie pił do szybkiegomarcinkm napisał(a):Panie Moderator chyba Pan nie jezdzil w zyciu czyms wiekszym niz toyota.
zajmie się tymdzida napisał(a):myślałem o tym ostatnio i drugi typ co byśmy wybrali z danego segmentu i dlaczego
marcinkm napisał(a):Mam rozumiec Tigra Twoje niedoscignione marzenie...
Moj chociaz do czegos pasuje ... Lepiej pasowac do czegos niz do niczego.
marcinkm napisał(a):uszczypliwosc od goscia z toyoty hmmm ok. Panie Moderator chyba Pan nie jezdzil w zyciu czyms wiekszym niz toyota.
faktycznie grubo skoro Gelendevagen nie wychodził w serii z kszybki napisał(a):Geklasska V8 z kompresorkiem albo albo nowy escalade.
daję pińcet i pasz pan umowę bo nie mam czasuszybki napisał(a): akurat jestem w trakcie sprzedaży rodzinnego F150 super duty
szybki napisał(a):Twoje cajen to droga wersja wieśwozu
dzida napisał(a):i zgodnie z zasadą jak coś jest do wszystkiego to...
btw.
Nigdy nie widziałem aby Cayenne zjechało z asfaltu w błoto, szczególnie w wersji V8 gdzie prześwit to tyle co nic, a felgi mają po 19-20 cali fabrycznie
mike1735 napisał(a):W sumie coś jest w tej uniwersalności Cayenne
mike1735 napisał(a):daję pińcet i pasz pan umowę bo nie mam czasu
mike1735 napisał(a):faktycznie grubo skoro Gelendevagen nie wychodził w serii z k
marcinkm napisał(a):I tyle wystarczy, zal to czytac. Albo skonczyles podstawowke , albo w domu nie nauczyli Cie kultury. Myslalem, ze to Moderator ma cos tutaj reprezentowac.
I reprezentuje czyt. wyzej.
Nie zapominaj , ze inni tez mają takie auta i cieszą się nimi lub chcą mieć...
DjMatti napisał(a):Niestety sprzedało się jak ciepła bułeczka z silniczkiem 3.0 Tdi.
DjMatti napisał(a):skrzynie dsg, mają opinie bardzo niezawodnych skrzyń.
i tak w porównaniu do AMG 6x6 to cieniasszybki napisał(a):Wydaje mi się że wychodziły było to rozwinięcie silnika m113 4,3 z tego co pamiętam 5,4 v8 cuś takiego
no pszesz żartujeszybki napisał(a):To autko nie jest warte "pińcet
no fajnie latamarcinkm napisał(a):Widze kolega ma focusa tez mialem kilka lat temu i tylko kilka miesiecy st tego 170 km 2003 swietnie sie prowadzą
nie ma takiego modelu. Albo wielka krowa GL, albo klasa średnia GLK, albo legenda czyli G klasa. Teraz coś pozmieniali ale nie ogarniam tych 3 literowych nazwDjMatti napisał(a):Co myślicie o Mercedesie Gls, 2005+