Segment C-D do 5 tysięcy (LPG) Podkarpacie, RST

09 Gru 2017, 10:19

Butla to najmniejszy problem po 7 latach eksploatacji tanim kosztem. Nie wiesz, czy właściciel instalował LPG bo lubi oszczędzać i dba również o auto, jeździ na serwisy, wymienia filtry i ustawia parametry żeby mieszanka nie była uboga, czy jeździł na LPG bo 50% taniej a filtry to jakieś tam są?
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

09 Gru 2017, 15:48

Zadzwonie wieczorem to się spytam o mieszanke, filtry. Dziękuje za odpowiedzi, będę sie zbierał na oględziny za kilka dni.
kulukaj
Początkujący

Auto: Nie mam

20 Gru 2017, 21:23

Auto kupiona za 4100zł. Pod kanałem wyszedł wyciek z półośki w tym miejscu coś takiego, zero grama rdzy pod spodem. Zaciski do regeneracji oraz no samochód faluje na zimnym silniku... Nie wiem czym to jest spowodowane ale gasnie trzeba manualnie z 1min trzymać te 1100 obrotów. Auto bez żadnych stuków, wszystko gra :) Dziękuje za pomoc wszystkim co brali w dyskusji udział :)
kulukaj
Początkujący

21 Gru 2017, 16:30

[link do oferty na Olx wygasł] Auto kupiłem dla siebie, teraz szukam czegoś dla brata co podróżuje. Do 100km diesel lub benzyna. Można prosić kilka propozycji do 3000zl? Pozdrawiam :) Oraz ocene ogłoszenia na szybko
kulukaj
Początkujący

22 Gru 2017, 16:55

Już nieaktualne ale na 90% był to gruz poza tym diesel w tych pieniądzach nie wróży nic dobrego.

To Mondeo można zobaczyć ale budę trzeba podratować (koszt około 1000-1200zł).
[link do oferty na Olx wygasł]

Z innych ofert:
[link do oferty na Olx wygasł] - przebieg może być autentyczny,świeżo po przeglądzie i długie opłaty.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Gru 2017, 13:41

Mógłbym poprosić o jeszcze kilka ogłoszeń na dzisiaj? Dość pilne, będę dzisiaj jeździł oglądać auta dla brata. Wymóg: Diesel, benzyna+lpg, klimatyzacja(oby sprawna) Auto nadwozie dowolne
kulukaj
Początkujący

29 Gru 2017, 19:20

Ja bym obejrzał Mondeo które wkleiłem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012