Seicento

28 Cze 2009, 10:55

u mnie w rodzinie do niedawna był fiat cinquecento ( tata nim do pracy dojeżdżał bo octavii to trochę szkoda mu jest ) niestety cc sprzedał ale w sobotę jedzie kupić sc fiatem zrobił 120 tys km z silnikiem 0.7 i ani grosza nie dołożył tylko olej hamulce i inne rzeczy które ulegają naturalnemu zużyciu
Ja do fiatów nic nie mam ale wiem że 6 letnie seicento będzie napewno bardziej BEZAWARYJNE jak 15 letni golf III
Konradoo7xxx

28 Cze 2009, 11:40

no dokladnie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Cze 2009, 13:08

5 lat temu kupowałem auto do firmy dla pracownika. Na auto mielismy 10tyś. Nie byłem zbyt przekonany do fiata ale jakos tak padło na SC 1.1 z 99roku. Auto do dnia dzisiejszego nie miała żadnej awari, wymieniane tylko częsc eksplatacyjne.

Auto spełnia swoje zadanie, nic się nie psuje, jest w miare tanie w utrzymaniu. Jesli ktos nie przywiązuje większej wagi to tego czym jezdzi ( bo auto ma tylko do jazdy z punktu A do B to niech bierze takiego fiata )

A tak pozatym fiaty to wielkie g...o:)))
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

28 Cze 2009, 14:33

barol91 napisał(a):no pewnie fiat to sie nie kupuje nie?? ojciec kumpla ma od nowosci fiata brave a jego matka tez dosc dlugo jezdzila fiatem cc a teraz obecnie ma pande i oni siedza tylko w fiacie,brat sasiada ma od nowosci cc i tez jezdzi,u mnie w rodzinie byly 3 fiaty maluszek,duzy fiat i uno i nikt nie narzekal na nie,poprostu jezdzili i tyle,a ja nie rozumiem tych ludzi ktorzy kieruja sie stereotypami ze ooo fiat to jedno wielkie g...o ja tam do nich nic niemam i sam chce sobie sprawic fiata jak bede mial troszke funduszy i przepraszam pomylilem sie w rodzinie byly 4 fiaty bo sam mam obecnie malucha

Ty widzę na potrzeby każdego tematu kreujesz nowe postaci w swojej głowie, że Twój kolega ma jakiegoś tam merca, forda, fiata (tylko przykłady)- wymyślasz to sobie? Ford ch.. wort a fiat jego brat. Znikąd się to nie wzięło. Lepiej starszego Japońca kupić.
Loosmo
Początkujący

28 Cze 2009, 14:49

a ja do konca sie nie zgodze.tez miałem takie zdanie o fiatach.a teraz jeżdze nowym brawo 2008 rok i jestem bardzo zadowolony z samochodu.ma naprawde duzo fajnych bajerów, dobrze sie prowadzi.oszczedny i dynamiczny 1.9 multijet 120 koni.puki co zlego slowa powiedziec nie moge.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

28 Cze 2009, 19:03

Nowe bravo, cromy itp to są samochody naprawdę dobre, ale nad seicento lepiej spuśćmy zasłonę milczenia. Ten samochód nie ma zalet w wersji 900 cm3.
W wersji 1,1 ze wspomaganiem-tanie auto do krótkich odcinków drogi w słabym komforcie.
Ogólnie NIE polecam!!
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Volvo wprowadza zmiany w modelach S80, V70 i XC70
    Nowe elementy karoserii i wnętrza, zmiany mechaniczne, redukcja zużycia paliwa to tylko niektóre ze zmian, jakie nastąpiły w modelach S80, V70 i XC70. Dodatkowo znajdzie się w nich system sterowania pojazdem Sensus ...

28 Cze 2009, 19:53

nowe fiaty mogą być ale te starsze nie
Loosmo
Początkujący

28 Cze 2009, 20:15

g...o prawda,to sa moje przyklady z zycia wziete,chcesz przyjec pojedziemy i zobaczysz sam co maja i przy okazji poznasz troche moich znajomych,chcesz niema sprawy
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012