REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
miałem. Ani polecam, ani nie polecam, ot Opel. Prowadzi się całkiem ok, części tanie, ale jak to w Oplu - zawsze coś. Z rdzy moja miała tylko purchel w okolicy listwy klapy bagażnika. Porównując ją do mojego aktualnego Lexusa jakoś mało zwrotna, mega irytujące w mieście długie drzwi i nisko umieszczone fotele, odbierające godność na ciasnych parkingach. Sama pozycja za kierownicą "sportowa", jednak wykluczało ją to do dłuższych tras bez postoju (już po ok 100km miałem dość).kadzkadz96 napisał(a):Aktualnie zastanawiam się nad czymś niemieckim (w tych budżetach widzę że Astrę H GTC w ładnym stanie można dorwać, ktoś może miał tutaj to auto?)
kadzkadz96 napisał(a):Złośliwców którzy piszą o szukaniu auta zza ekranu czy „kupowaniu” a nie „kupieniu” - serdecznie pozdrawiam ja wiem że większość ludzi traktuje samochody jak zwykłe dupowozy i „JAK SKRĘCA, HAMUJE, JEDZIE TO ZNACZY ŻE SPRAWNY A KTO NORMALNY NA PODWOZIE PATRZY” Potem mijam ich jak stoją na pasie awaryjnym „BO COŚ SIĘ ZEPSUŁO”
kadzkadz96 napisał(a):w tych budżetach widzę że Astrę H GTC w ładnym stanie można dorwać, ktoś może miał tutaj to auto?
kadzkadz96 napisał(a):pozdro dla wszystkich NORMALNYCH udzielających się w temacie
kadzkadz96 napisał(a): W jaki sposób uargumentujesz nazywanie mnie motojanuszem
kadzkadz96 napisał(a):a np mogę Cię nazwać złośliwym śmieciem
kadzkadz96 napisał(a):Nie ma czegoś takiego że jakiś model jak wspomniałeś - jest gównem, bądź nie jest. Są egzemplarze mniej lub bardziej zadbane. Ludzie z takimi poglądami dzielą motoryzację, bo mają przekonanie o wyższości jednej marki nad drugą (co jest kompletną bzdurą).
kadzkadz96 napisał(a):Motoryzacja powinna łączyć a nie dzielić
kadzkadz96 napisał(a):Facet jest ewidentnie jakimś fanem Japończyków nie uwzględniając kompletnie innych aut.
kadzkadz96 napisał(a):Betonowa głowa jak wspomniałem wcześniej. Wciska pewnie klientom byle jakie samochody byle kupili i „nie wydziwiali” jak najdalej od takich ekspertów i doradców jak Pan szybk
kadzkadz96 napisał(a):pamiętajcie ludzie że możecie jeździć czym chcecie i nie słuchajcie opinii takich ludzi którzy dzielą motoryzację na taką czy taką - to taka anegdotka dla ludzi którzy w przyszłości będą pewnie to czytać