SERWIS GAZU....??

05 Lut 2008, 18:59

witam...czy moze mio kto p[owiedziec ile kosztuje tak przecietnie serwis gazu...tzn takie ogolne wymienienie filtrow i tam nie wiem czego jeszcze...musze troche wiedzy ogarnac na ten temat zeby mnie nie wybzykali na kase:) dzieki!
zuchos20
Początkujący
Awatar użytkownika

05 Lut 2008, 19:01

siemka...mam taki problem...zawsze odpalam samochod na gazie i teraz zauwazyłem takie cos ze na problemy z odpaleniem...kreci kreci i nagle załapie tzn to tak wyglada jakby było gdzies cos zapchane a dzis zauwazyłem ze dioda od gazu dziwnie swieci tzn tak bździ...pare razy przekreciłem kluczykiem i było dobrze...moze ktos wiec co moze byc nie tak?
zuchos20
Początkujący
Awatar użytkownika

06 Lut 2008, 21:15

Przegląd instalacji gazowej plus filterek i jego wymiana kosztują około 60 zł.Zalezy od warsztatu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

01 Mar 2008, 11:33

W Szczecinie regulacja gazu 30 zł.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

Miejscowość: Szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Koncepcyjne opony bez powietrza od Toyoty
    Toyota Motor Corporation pracuje nad pełnymi oponami, które mają obniżyć masę samochodów i poprawić osiągi. Opony pozbawione powietrza są opracowywane z myślą o autach elektrycznych i wodorowych. Toyota zaprezentowała ...