Sildenafil

16 Lis 2023, 13:43

Panowie czy ktos z Was brał viagrę? Ewentualnie sildenafil? Czy Wam również tak po nich skakało ciśnienie? Sam przetestowałem dwa i miały działanie ale bardzo źle sie po nich czulem.Miałem wysokie ciśnienie, bolała mnie głowa tak więc doszedłem do wniosku,ze jest to jednak nie dla mnie. Znacie może jakieś ziołowe zamienniki? Ale nie jakies tanie środki , ktore nie działają ale środki, które miałyby jakieś realne działanie na erekcję.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

16 Lis 2023, 15:12

A nie lepiej iść do lekarza i zapytać? Zanim ci sie coś stanie po kolejnych specyfikach?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

16 Lis 2023, 19:21

tomczak78 napisał(a):Panowie czy ktos z Was brał viagrę? Ewentualnie sildenafil?

Brałem sildenafil i tadalafil, oba na mnie działają, żadnych skutków ubocznych nie odczuwam :mrgreen:
Może przyczyna tych dolegliwości tkwi w Tobie, a te środki tylko potęgują objawy.
Lekarze nie gryzą, trzeba się zbadać :ok:
Z ziółek sprawdzałem catuabę, efekty mizerne.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Typ: SUV

17 Lis 2023, 13:15

Hmm, tak na szybko to z własnego studenckiego życia mogę polecić Ci Viamen. Jak rzucisz okiem na skład - to widzisz, że to środek ziołowy, ale efekt murowany.
No i nautralny, a nie żadna chemia. Zażywasz i w ciągu kilkudziesięciu min jesteś gotowy do akcji
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

17 Lis 2023, 13:59

No dobra ale jak z wpływem na ciśnienie? Bo jeszcze nie przyjmowałem niczego. Chodzi o to,że nie chcę wywalać kasy na coś nieskutcznego albo coś co mi podbije ciśnienie
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2004

17 Lis 2023, 16:02

zachary napisał(a):Hmm, tak na szybko to z własnego studenckiego życia

Ale chyba studenci mają innej natury problemy, niż starsi faceci :lol:

tomczak78 napisał(a):No dobra ale jak z wpływem na ciśnienie? Bo jeszcze nie przyjmowałem niczego.

Spróbuj tadalafilu, w porcji jest mniejsza dawka, a czas działania jest wydłużony nawet do 36 godzin. Może i reakcja będzie łagodniejsza.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Typ: SUV
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Motor Show Awards 2016 zostały przyznane
    Już po raz trzeci rozstrzygnięty został konkurs, w którego kapitule zasiadają znamienici polscy dziennikarze motoryzacyjni. Konkurs dość specyficzny, bo jedynym kryterium wyłonienia nagrody jest subiektywne spojrzenie, ...

21 Lis 2023, 08:30

Nie wplywa na ciśnienie. Zapomniałem dopisać. Sam również miewam podwyższone ale te tabletki akurat są na to obojętne tak więc mi to pasuje. Plusem jest również to,że są bez recepty. Nie trzeba biegać do lekarza po receptę na kazdy blister. Jakiś czas temu zamawiałem je sobie w sieci. Wpisz i od razu powinna wyskoczyć Ci lista sklepów, w których je kupisz.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

22 Lis 2023, 09:30

Wypróbowałem wiele tego typu srodków. Jak dla mnie niezastąpiony jest Viamen. Tabletki biore od kilku lat. Czasami cała tabletkę, czsami wystarczy mi jedynie pól tabletki i działanie jest.
Osobiscie jestem zawiedzony działaniem Braveranu. TYle szumu, tyle reklamy a dzialanie bardzo niskie ( ociera się o placebo).
tokto
Nowicjusz