Wynajem samochodu

11 Maj 2015, 12:22

Witam :)
Może ktoś z Was polecić mi jakąś dobrą firmę , która wypożycza dobre samochody ?
oskar36
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 06 1979
Przebieg/rok: 38tys. km
Auto: Opel
Silnik: 2.0 120KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

11 Maj 2015, 12:31

jeśli szukasz na śląsku to moge polecić Ci jedną firmę na PW korzystałem z ich usług i jestem zadowolony. Dużo samochodów do wyboru z dobrą ceną. Sprawdź sobie.
fajny238
Obserwowany

Przebieg/rok: 49tys. km
Auto: Opel Calibra
Silnik: 2,0 256KM
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1996

11 Maj 2015, 12:33

Ok. Dziękuję za szybką odpowiedź :ok:
oskar36
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 06 1979
Silnik: 2.0 120KM
Rok produkcji: 2008

10 Cze 2015, 13:37

Mam swoją jedną sprawdzoną wypożyczalnie LeCar, wynajmuje średnio co 2-3 miesiące auto bo mi potrzebne, moje musi stać niestety gdzie indziej, ale nie narzekam, ceny ok, autka wypasione, zadbane, nowiutkie, zawsze wszystko idealnie zorganizowane.
Maniak1
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2007
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1,9 sdi
Paliwo: Diesel

11 Cze 2015, 11:11

Coś słyszałem o tej LeCar. Chyba całkiem niezła rzeczywiście
smaur
Początkujący

Prawo jazdy: 15 10 1986
Auto: Volvo s 60

08 Wrz 2015, 09:36

A w jakim mieście i jakie auto? Bo troszkę za ogólne pytanie by polecić jakąś konkretną firmę :) W sumie sama wynajmowałam auta w warszawie od Carnet'u i z tego co się orientuję, to w każdym dużym miejsce mają biuro, ale muszę sprawdzić :) Ale najwazniejsze jakie auto cię interesuje? Bo rózne firmy mają rózne cenniki za konkretne typy ;)
Kinga34
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 05 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Volkswagen Passat b5
Silnik: 1.8
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowe mandaty – jakie kary czekają na kierowców?
    Nie każdy kierowca jest szczęśliwym posiadaczem garażu, który tak dobrze sprawdza się podczas zimowych mrozów. Zaśnieżony i zmrożony samochód należy przed podróżą odpowiednio przygotować do drogi. ...
    Brak snu to jak nadmiar alkoholu u kierowcy
    Powodów zmęczenia i niewyspania może być wiele, przede wszystkim jednak to brak odpowiedniej ilości snu. Zachowania zaspanej osoby za kierownicą są równie niebezpieczne jak tej kierującej pojazdem pod wpływem ...

09 Wrz 2015, 18:32

Czasami wynajmuję samochody od firmy FOXRENT Mają duży wybór i łatwo ich znaleźć. Mają salony w każdym dużym mieście w Polsce. Lubię do nich chodzić bo mają dobre marki pod wynajem.
pajas
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 09 1988
Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: Lanos
Silnik: 2.o
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2003

12 Paź 2015, 14:00

Ja z uwagi na charakter moje pracy dość często wypożyczam auta w różnych większych miastach w Polsce ale preferuję te większe wypożyczalnie. Od kilku miesięcy w zasadzie jedynie Avis. Mają tam nowe, dobre samochody. Nigdy nie ma z tym problemu. Autka zawsze podstawione na czas. Wszystko jest również ubezpieczone. To ważne bo jeżdżąc bez ubezpieczenia można narobić sobie nie lada problemów jeśli zdarzy się stłuczka a takie rzeczy bywają.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

01 Sie 2016, 23:47

Ja wynajmuje auta od Letsgo Rent. Eco firma można powiedzieć bo auta są hybrydowe. Możliwośc rezerwacji i zapłaty online, niskie zużycie paliwa, bezpłatne parkowanie w strefie miejskiej, same plusy
piegus
Początkujący

Auto: fiat

08 Wrz 2016, 19:53

Mam nadzieję, że za to, że też mam samochód od Letsgo-rent nie dostanę bana(nana) ale fakt faktem, W Lodzkiem najlepiej wziąć auto od nich, bo hybrydowe i wychodzą naprawde tanio ;)
bask
Początkujący

29 Wrz 2016, 14:43

Kuzyn często lata po Polsce i siłą rzeczy musi wynająć jakieś autko, żeby móc się przemieszczać po mieście. Mówił, że fajna jest wypożyczalnia samochodów w warszawie. Mają dojść duży wybór i dostępność, nie trzeba czekać na otrzymanie właśnie takiego samochodu jaki się chce. Ktoś z Was też korzystał z ich usług?
maciek898
Nowicjusz

Auto: Nissan Juke

12 Paź 2016, 19:32

Kilkukrotnie korzystałem z różnych wypożyczalni na terenie całego Kraju i polecić mogę to co wcześniej już polecałem w tym wątku, działają przede wszystkim na terenie Łódzkiego. Mają hybrydowe autka wiec pełna ekologiczność i przyjemność z jazdy. Całkiem niedrogo ale profesjonalnie (nie ma się co martwić o ubezpieczenia i inne głupoty )
bask
Początkujący

03 Gru 2017, 21:37

BZIUK z Warszawy ma dobre ceny na dostawczaki, a przede wszystkim dostaniesz od nich porządne i niezawodne auta. Kilkukrotnie korzystałem z oferty, również na odległy transport z kierowcą. Zawsze porządne samochody i zawsze zero komplikacji.
Leather
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1932
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Nie mam

13 Lut 2018, 12:05

Dla mnie wynajem samochodów w łódzi to fajna opcja. Szczególnie jak mogę wynająć auto bez kaucji. Polecam Autobonus.
jestemtu
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 1984
Auto: Kia Sportige
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

09 Mar 2018, 12:17

Ja lubię mmcarsrental http://mmcarsrental.pl/, bo w cenie mają podstawienie i odbiór auta. Inne wypożyczalnie pobierają za to dodatkowe 100 zł;/ natomiast opłata przygotowawcza chyba wszedzie jest taka sama czyli 50 zł
markoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 1987
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Opel Astra V
Rok produkcji: 2017