REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dawaj bo jestem ciekawKao napisał(a):Jakby kogoś interesowała historia to chętnie opowiem.
Ehh... sama miska by się nie wygięła, a przypuszczam że twoja teoria może być zgodna z prawdą. Ja kiedyś niechcący gdzieś też widziałem samochód i silnik podparty pod miskę olejową. Przypuszczam że jak to robili w ten sposób to mogli nie zauważyć tego wgniecenia albo pracownik który to robił nie przyznał się do tegoKao napisał(a):Postawiłem swoją teorie. Żeby wymienić rozrząd musieli zdemontować łapę silnika wiec podparli silnik podkładając klocek pod miskę (coś takiego jest odbite). Wgnieciona miska przytkała smok co skutkowało prawdopodobnie obróceniem panewek (jeszcze ich nie widziałem). Klient zadzwonił do tego mechanika przedstawić mu sytuacje a on go zlał ciepłym moczem i powiedział że to nie możliwe i oni zrobili wszystko jak trzeba
To wrzuć i może napisz jaki to warsztat? Niektórych może to uchroni przed jakimiś innymi problemami.Kao napisał(a):musieli to widzieć ale pewnie to oleli i skutki mamy jakie mamy, potem wrzuce zdjecia