Nie dmucha mi nawiew, więc pomyślałem że przyczyna jest pewnie wentylator dmuchawy. Ktoś mi napisze jak go wymontować, trzeba ściągać całą deskę rozdzielczą ?
Bezpieczniki sprawdziłeś? Warto sprawdzić czy dochodzi do niego prąd po włączeniu nawiewu. Jak się do niego dostaniesz to sprawdź też czy obraca się w miarę lekko i nie jest zacięty (kiedyś miałem przypadek że wentylator stanął bo dostał się tak kawałek patyka z liśćmi).
W modelu Roomster z klimatyzacją niestety trzeba rozbierać całą deskę w celu wyjęcia, wymiany wentylatora ;/ Ktoś to słabo wymyślił. Jak byś potrzebował to tu masz filmik jak to zrobić:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Roomster to właściwie Fabia II a tutaj to bezpiecznik w skrzynce pod kierownicą nr 39. Czy jak wentylator jeszcze pracował to było słychać jego głośną pracę ? popiskiwanie czy terkotanie ? Teraz nie chodzi również na najwyższym biegu ?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Obowiązkowy przegląd pojazdu, a koronawirus? Co zrobić w sytuacji jak niebawem kończy nam się przegląd naszego samochodu? W normalnych warunkach umawiamy się na niego kilka dni wcześniej lub po prostu jedziemy wykonać ścieżkę diagnostyczną. Nie inaczej jest obecnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.