Przeceiż za 7-9k golfa nie kupi... chyba że wrak totalny z milionem przebiegu i po czterech spotkaniach z drzewem ;] A astre II do 9k może i by znalazł.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
O czym powinien pamiętać kierowca w okresie jesiennym? Panujące jesienią warunki pogodowe niejednokrotnie utrudniają bezpieczną jazdę, dlatego potrzebne jest odpowiednie przygotowanie samochodu. Kierowcy powinni zwrócić uwagę zwłaszcza na stan wycieraczek, reflektorów ...
Dobra bo ja to już zdurniałem i ogólnie wychodzi na to, że co bym nie kupił to będzie git a w praktyce jest chyba jednak inaczej. Pytałem kilku znajomych co już za kółkiem po kilkadziesiąt lat jeżdżą. O ibizie mają takie zdanie, że aż strach nawet pytać o to auto. I ogólnie wszyscy uparci na te VW trudno wspomnieć o czymś innym. A za tą cenę to raczej taki mi nie pociągnie za długo. I nie sądzę, że samochód który ma 15 lat na karku był by dobrą inwestycją chociaż mogę się mylić. Dajcie mi jakąś konkretną propozycję z solidnym uzasadnieniem tak żebym się przekonał bo jak na razie jestem totalnie nie zdecydowany i trudno mi uwierzyć, że to i to autko będzie dobre patrząc po samej marce
To jest właśnie syndrom zaślepienia VW " O ibizie mają takie zdanie, że aż strach nawet pytać o to auto. I ogólnie wszyscy uparci na te VW" a przecież Ibiza i VW Polo to mechanicznie dokładnie ten sam samochód, różni się stylistyką i wykończeniem wnętrza. Ja bym przestał słuchać takich doradców, po prostu nie mają pojęcia o czym mówią.
No ibiza mi się podoba. Nie jest droga no i jest tam ręka tego VW więc chyba nie powinno być źle. Ale te opinie upartych na VW mnie przerażają zobaczymy co to będzie z tą ibizką dzięki za pomoc.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.