Przeceiż za 7-9k golfa nie kupi... chyba że wrak totalny z milionem przebiegu i po czterech spotkaniach z drzewem ;] A astre II do 9k może i by znalazł.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...
Dobra bo ja to już zdurniałem i ogólnie wychodzi na to, że co bym nie kupił to będzie git a w praktyce jest chyba jednak inaczej. Pytałem kilku znajomych co już za kółkiem po kilkadziesiąt lat jeżdżą. O ibizie mają takie zdanie, że aż strach nawet pytać o to auto. I ogólnie wszyscy uparci na te VW trudno wspomnieć o czymś innym. A za tą cenę to raczej taki mi nie pociągnie za długo. I nie sądzę, że samochód który ma 15 lat na karku był by dobrą inwestycją chociaż mogę się mylić. Dajcie mi jakąś konkretną propozycję z solidnym uzasadnieniem tak żebym się przekonał bo jak na razie jestem totalnie nie zdecydowany i trudno mi uwierzyć, że to i to autko będzie dobre patrząc po samej marce
To jest właśnie syndrom zaślepienia VW " O ibizie mają takie zdanie, że aż strach nawet pytać o to auto. I ogólnie wszyscy uparci na te VW" a przecież Ibiza i VW Polo to mechanicznie dokładnie ten sam samochód, różni się stylistyką i wykończeniem wnętrza. Ja bym przestał słuchać takich doradców, po prostu nie mają pojęcia o czym mówią.
No ibiza mi się podoba. Nie jest droga no i jest tam ręka tego VW więc chyba nie powinno być źle. Ale te opinie upartych na VW mnie przerażają zobaczymy co to będzie z tą ibizką dzięki za pomoc.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.