Jakie marki polecalibyście dla początkującego najlepiej już coś z rocznika 2000 w górę. Solidne, z tanimi częściami najlepiej żeby było można gaz wpakować. Dobrze by było tak do 7 tysi ale jeszcze tak do 9 jestem w stanie podejść ewentualnie jak będzie naprawdę duża różnica.
I nie ma jakichś problemów z karoserią czy częściami ? Zależy mi żebym chociaż te 5 czy 10 lat pojeździł po polskich drogach i nie musiał bulić za garaż.
To mówisz, że tylko brać. Ale jak tak patrzę to do 9 tysi to większość powypadkowe jakieś. Ciężko będzie coś w miarę zadbanego dostać. A jakieś inne dobre propozycje ?
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Bez kichania, kaszlu i łzawienia oczu w samochodzie Przez kilka chłodniejszych miesięcy w przewodach i zakamarkach układu klimatyzacji zdążyły zebrać się szkodliwe dla naszego organizmu zanieczyszczenia, grzyby i pleśnie. U wielu ludzi wywołują one takie nieprzyjemne reakcje ...
Ibiza dobre auto ale wydaje mi sie ze nie kupisz za 7 tyś Ibizy 2000r+ ja zainteresowałbym sie Hondą Civic z lat 95-2000 za 7 tyś cos znajdziesz i są to bardzo udane konstrukcje.
Mam bardzo duże wymagania i mało pieniędzy ogólnie nie chciałbym schodzić poniżej 2000r. A tą honde to będę oglądał w ostateczności jakoś nie mam przekonania do niej. Maksymalnie chciałbym wydać te 9 tysięcy ale to w ostateczności. Myślałem o jakimś pasacie ale w tej cenie ciężko by było. Znajdzie się coś jeszcze z moimi wymaganiami ?
Zapomnij o passacie z 2000r za ta kase to nawet z początku produkcji bys niedostał Z takich młodych to najszybciej chyba wałsnie cos z fiata,no ew polo 6n przed liftem coś z 98-99r
No polo tak do 2000 bym kupił ale to zobaczymy bo na razie patrze na 2000 i wyżej no jak będzie kiepsko to już zejdę poniżej tego rocznika ale patrzmy dalej No fiacik też w sumie nie najgorszy ale podobno często się psuje. Co myślicie o Oplu albo Nissanie ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.