Jakie marki polecalibyście dla początkującego najlepiej już coś z rocznika 2000 w górę. Solidne, z tanimi częściami najlepiej żeby było można gaz wpakować. Dobrze by było tak do 7 tysi ale jeszcze tak do 9 jestem w stanie podejść ewentualnie jak będzie naprawdę duża różnica.
I nie ma jakichś problemów z karoserią czy częściami ? Zależy mi żebym chociaż te 5 czy 10 lat pojeździł po polskich drogach i nie musiał bulić za garaż.
To mówisz, że tylko brać. Ale jak tak patrzę to do 9 tysi to większość powypadkowe jakieś. Ciężko będzie coś w miarę zadbanego dostać. A jakieś inne dobre propozycje ?
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Lexus IS 200 od dzidy Moja skrzynka pęka w szwach od zapytań nt. mojego samochodu (ponad 300 wiadomości priv już), więc pomyślałem, że spróbuję przybliżyć to co mam i dokumentować jak się sprawuje (lysy30 mnie pilnuje w tym względzie :D). ...
Ibiza dobre auto ale wydaje mi sie ze nie kupisz za 7 tyś Ibizy 2000r+ ja zainteresowałbym sie Hondą Civic z lat 95-2000 za 7 tyś cos znajdziesz i są to bardzo udane konstrukcje.
Mam bardzo duże wymagania i mało pieniędzy ogólnie nie chciałbym schodzić poniżej 2000r. A tą honde to będę oglądał w ostateczności jakoś nie mam przekonania do niej. Maksymalnie chciałbym wydać te 9 tysięcy ale to w ostateczności. Myślałem o jakimś pasacie ale w tej cenie ciężko by było. Znajdzie się coś jeszcze z moimi wymaganiami ?
Zapomnij o passacie z 2000r za ta kase to nawet z początku produkcji bys niedostał Z takich młodych to najszybciej chyba wałsnie cos z fiata,no ew polo 6n przed liftem coś z 98-99r
No polo tak do 2000 bym kupił ale to zobaczymy bo na razie patrze na 2000 i wyżej no jak będzie kiepsko to już zejdę poniżej tego rocznika ale patrzmy dalej No fiacik też w sumie nie najgorszy ale podobno często się psuje. Co myślicie o Oplu albo Nissanie ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.