Witam obecnie jeżdżę Omegą B FL 2.2 16V i chciałbym zamienić ją na coś mocniejszego myślałem nad Omegą 3.2 V6 z końca produkcji. Jakie jeszcze auta tego typu w tej cenie możecie polecić? Warunkiem jest wolnossąca benzyna, która nie pogardzi gazem.
Galant nie podoba mi się ze względu na archaiczne wnętrze, a Vel Satis z zewnątrz troszku przesadzony, a i w środku szału nie robi. E39 też mi się nie widzi. Czyli pozostaje mi kolejna Omcia?
Jeep Wrangler Unlimited Wrangler uznawany jest za spadkobiercę wojskowego Willysa. Samochód pojawił się w salonach sprzedaży w 1987 roku. Obecnie można go kupić w wersji trzy- i pięciodrzwiowej. W obu przypadkach samochód jest napędzany ...
Strefa zamieszkania i ograniczenie do 30km/h - bezpieczniej? Badania przeprowadzone w Holandii pokazały, że zamiana obszaru zabudowanego, w którym obowiązuje limit prędkości do 50 km/h na strefę zamieszkania (30 km/h) zmniejsza liczbę wypadków średnio o 25%. Niezbędne ...
A Rover 75? Za 20k zl jakiegos w dobrym stanie sie zlapie bez wiekszego problemu, motor 2,5 V6 jako tako rade dawal bedzie. Ktos wyzej wspomnial o Mercedesie, W210 w kombi czy sedanie jest naprawde spory w srodku, a za 20k zl cos sie juz znajdzie w lepszym stanie z v6 pod maska.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.