Sportowe auto 5-10k

04 Cze 2011, 21:08

Powiem Ci ze nie rozgladalbym sie za typowym coupe - ciezko znalezc zadbany samochod....
Ja na twoim miejscu popatrzylbym na jakis samochod segmentu C z mocnym silnikiem...
Ja moge polecic ci:

Mazda 323c 1.8GT - lekka buda , nawet w stocku dobre zawieszenie , czesci nie sa drogie no i tanio da sie kupic (mialem taki samochod po swapie na 2.0 v6 - poprostu latal..... kierowcy na swiatlach ... nie mogli uwierzyc :D)

Mazda 323F 2.0v6 - doskonaly i bezawaryjny silnik v6 , tyle ze 5 drzwi

Subaru Impreza 2.0 -jezdzilem takim samochodem z 96r kombi . spalanie 10-11l w miescie przy normalnej jezdzie , na trasie 8 (nie wierz ze te subaru bedzie palilo wielkie ilosci paliwa , to 2.0 bez turbo) ladnie sie zbiera , ale najlepsza zabawa jest na kretych drogach , a jak spadnie snieg to juz nie mowie(staly naped 4x4) - co do czesci , ja zrobilem 10 tys i sprzedalem , ale patrzac na ceny to cos w klasie cenowej BMW

Saab 900t - da sie znalezc zadbany egzemplarz , przy silniku turbo 2.0 masz 185 koni i ten samochod to rakieta...... eksploatacja tania , jedynie spalanie 13-14l
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Helmstedt DE

04 Cze 2011, 21:17

Impreza za te pieniądze bedzie ładnie skatowana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Cze 2011, 21:20

za 10k da sie ladna impreza kupic...... ja nie mowie tutaj o WRX , tylko o wolnossacym... najlepiej szukac za granica , ja za swoja rok temu zaplacilem 1300euro!! , sprzedalem kumplowi z pracy i on dalej nia jedzi....

[ Dodano: 4 Czerwiec 2011, 22:23 ]
[link do mobile.de wygasł]

ta jest ladna , tylko ze kombi i 1.6 . Gdybys mial miec 1.6 tez ujdzie nie ma to jakiegos ogromnego przyspieszenia , ale na sniegu .... napewno bedzie fun :)
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

04 Cze 2011, 21:26

No zdarzają sie okazje :wink:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

04 Cze 2011, 21:29

okazje? poprostu trzeba umiec sie targowac.... a tak pozatym to da sie kupic takie subaru od 400euro , ale kto je kupi to jego sprawa jest :P

a moze ford probe 2??
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi
    System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi Motors Corporation, stanowiący wyposażenie nowej generacji modelu Outlander, która zadebiutowała w Europie kilka miesięcy temu, otrzymał wyróżnienie Euro ...
    15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...