And1Player napisał(a):dzida, ten Hyundai co się podoba koleżankom to mam nadzieje, że mowimy o HC GK?
![Uśmiechnięty :)]()
pewnie, bo ten okularnik jest wg mnie nespecjalnej urody
And1Player napisał(a):Ale abstrahujac od takiej sytuacji, chodzi mi bardziej o wiekszosc przechodniow za czym sie najwiecej obroci na ulicy? Nie znajac marki i nie widzac znaczka. Jak myslicie?
Za Hyundaiem, dużo się obejrzy bo nikt nie zna tego auta ale musi być w jakimś konkretnym kolorze, a nie typowy srebrny, bo zginie w tłumie.
BMW jest opatrzone strasznie ale dobra fela (byle nie pedalsko-kolorowa) i gleba robią robotę
jiGsaw napisał(a):Napisałem Ci po prostu prawdę, E36 coupe zadbane w mpaku robi robotę.
nikt na to uwagi nie zwróci, prócz fanów marki/motoryzacji - taka jest prawda, lepiej szukać e30 jak już, bo mniej ich i są kultowe już
Jakbym kupował auto tylko dla wyglądu to bym na BMW e36 nie patrzył, bo za dużo tego tylko brał Hyundaia, miał ładne auto, niekoniecznie szybkie jak 328i ale mega tanie w naprawie w porównaniu do BMW. Ważne jest czy kogoś stać na utrzymanie, a potem idą w grę osiągi. Wg mnie to autorowi bardziej pasuje, bo nie chce się ścigać.
A jakbym szukał auta, którym bym chciał się pochwalić będzie trwałe i nie będzie mi wstyd się w nim pokazać to brałbym Lexusa IS200
![OK :ok:]()