Chciałbym kupić sportowe coupe (3drzwiowe)
które ma co najmniej 120KM, ale nie wiem...
czy manual czy automat - która skrzynia sprawdza się lepiej w takich autach
dalej... nie wiem jakie auto mogę kupić, na allegro jest za dużo ich,
a na tym forum większość jest manuali, a mnie się automat podoba
wyp, dodatkowe: centralny zamek, el. szyby, wspomaganie - bez tego ani rusz
Jak powiecie jaki model - doradźcie, co ze skrzynią w tym aucie - jaka lepsza
Dla mnie sportowe to tylko manual:] Automatem tak się nie pobawisz:}
Co do auta - toyota celica, mazda mx6, honda civic V, e36... tylko za tą kasę ciężko będzie...
Pewnie to ze jazda automatem nie daje żadnej przyjemności z jazdy a z coupe sie to gryzie raczej... Automat dla kobiety idealne rozwiązanie moze ma racje bytu ale w jakiejś limuzynie o sporym mocnym silniku
damian1590 napisał(a): Automatem tak się nie pobawisz:}
Co masz na myśli?:)
Hmm, np. bawienie gałką ... haha , żart:]
Zabawa bokami - smigaj tak na automacie... I w coupe, którym jeździ się ostro, to ja chce być panem samochodu, to ja chce decydować kiedy ma być redukcja, a kiedy ma się krecić do odcinki:}
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Co możemy zrobić dla naszego auta żeby wyglądało lepiej? Jak sprawić żeby nasze ukochane auto wyglądało jeszcze lepiej. Co możemy zmienić, zmodyfikować, jakie są sposoby na takie zmiany? O czym należy pamiętać przy wprowadzanych zmianach? Jak można uatrakcyjnić samochódOto ...
Automat to całkiem fajna sprawa,jakiś czas temu nie byłem do tego przekonany ale zmieniłem zdanie i polecam.Za 5tys nie poszalejesz więc tylko i wyłącznie manual.Za te pieniądze nie ma co ukrywać szukaj auta w jak najlepszym stanie a nie konkretnego modelu bo z takimi autami nikt normalnie sie nie obchodzi,praktycznie zawsze dostają w palnik.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Nie kupuj automata ! Raz jak kupisz automat, to potem wszystkie Twoje auta będą w automacie, wiem to po swoich kolegach. Każdy odradza automaty, ale jeśli już raz spróbujesz jazdy automatem to na 90 % przy automatach już zostaniesz. Chcesz mieć trochę frajdy ? Kup E30 w manualu
Pozdrawiam
Jerzy Wolert
P.S. Chcesz tanio kupić oświetlenie LED i Xenon ? Napisz do mnie !
W modelu E36 znajdzie jak najbardziej, ale nie coupe. Moja E30... hmm... musiałbym pomyśleć, jakbym koniecznie musiał sprzedać to na pewno za mniej jak 8k bym nie sprzedał.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.