Chciałbym kupić sportowe coupe (3drzwiowe)
które ma co najmniej 120KM, ale nie wiem...
czy manual czy automat - która skrzynia sprawdza się lepiej w takich autach
dalej... nie wiem jakie auto mogę kupić, na allegro jest za dużo ich,
a na tym forum większość jest manuali, a mnie się automat podoba
wyp, dodatkowe: centralny zamek, el. szyby, wspomaganie - bez tego ani rusz
Jak powiecie jaki model - doradźcie, co ze skrzynią w tym aucie - jaka lepsza
Dla mnie sportowe to tylko manual:] Automatem tak się nie pobawisz:}
Co do auta - toyota celica, mazda mx6, honda civic V, e36... tylko za tą kasę ciężko będzie...
Pewnie to ze jazda automatem nie daje żadnej przyjemności z jazdy a z coupe sie to gryzie raczej... Automat dla kobiety idealne rozwiązanie moze ma racje bytu ale w jakiejś limuzynie o sporym mocnym silniku
damian1590 napisał(a): Automatem tak się nie pobawisz:}
Co masz na myśli?:)
Hmm, np. bawienie gałką ... haha , żart:]
Zabawa bokami - smigaj tak na automacie... I w coupe, którym jeździ się ostro, to ja chce być panem samochodu, to ja chce decydować kiedy ma być redukcja, a kiedy ma się krecić do odcinki:}
Roadster - bezkompromisowy kabriolet Tak jak określenie kabriolet dotyczy szerokiego zbioru samochodów ze zdejmowanym dachem, pod pojęciem roadster kryją się już prawdziwie emocje. "Roadstery wyewoluowały z kabrioletów. W nadwoziu tego typu, o ...
Demontaż wnętrza VAG - Seat Leon I/Seat Toledo II/Golf IV W moim poradniku pragnę przybliżyć proces demontażu środka (fotele,plastiki,wykładziny itd.) w Seacie Leonie/Toledo z lat 1999-2005. Praktycznie cały proces demontażu wygląda analogicznie w samochodach pokrewnych - VW ...
Automat to całkiem fajna sprawa,jakiś czas temu nie byłem do tego przekonany ale zmieniłem zdanie i polecam.Za 5tys nie poszalejesz więc tylko i wyłącznie manual.Za te pieniądze nie ma co ukrywać szukaj auta w jak najlepszym stanie a nie konkretnego modelu bo z takimi autami nikt normalnie sie nie obchodzi,praktycznie zawsze dostają w palnik.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Nie kupuj automata ! Raz jak kupisz automat, to potem wszystkie Twoje auta będą w automacie, wiem to po swoich kolegach. Każdy odradza automaty, ale jeśli już raz spróbujesz jazdy automatem to na 90 % przy automatach już zostaniesz. Chcesz mieć trochę frajdy ? Kup E30 w manualu
Pozdrawiam
Jerzy Wolert
P.S. Chcesz tanio kupić oświetlenie LED i Xenon ? Napisz do mnie !
W modelu E36 znajdzie jak najbardziej, ale nie coupe. Moja E30... hmm... musiałbym pomyśleć, jakbym koniecznie musiał sprzedać to na pewno za mniej jak 8k bym nie sprzedał.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.