Za jakis czas wracam z zagranicy i potrzebuje kupic furke. Nie mam super wymagan jedynie czego potrzebuje to fajny wyglad autka (sportowy), manualna skyrznia, 2 drzwiowy ale z 4 siedzeniami.
Budzet 100 000 tysi
Chcialem zaznaczyc ze najprawdopodobniej bede korzystal z karty przesiedlenczej ktora moge wykorzystac w niemczech i spokojnie moge urwac z 25 tysi na kupnie samochodu.
Znalazlem Toyote GT 86 ktora bardzo mi sie podoba mozliwe ze bralbym ja co o niej myslicie ? czekam na wasze propozycje
Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.