Może mi ktoś polecić sprawdzony i TANI sklep internetowy z amortyzatorami i częściami zawieszenia..? Chciałem na wiosnę w lagunie powymieniać tarcze hamulcowe,łączniki stabilizatorów,końcówki drążków poprzecznych i amortyzatory za jednym zamachem.
Kolega kupuje na iparts.pl bo w sklepie stacjonarnym miał drożej nawet z wysyłką mu się opłaciło , nie miałem nigdy Laguny więc nie mam zdania na temat cen części.
Ja ostatnio szukałem, części do zawieszenia do mojego Audi A6, co prawda dużo ich w sklepach internetowych, ale znalazłem dość ciekawą ofertę na aparts.pl . Kupiłem wszystkie wybite elementy w dość ciekawej cenie, przesyłka też nie była za droga. Same ceny może były podobne jak na innych stronach, ale przekonała mnie dobry kontakt mailowy jak i zarówno telefoniczny. Osobiście polecam.
Takie rzeczy to zazwyczaj mechanik mi zamawia, Ja co najwyżej to mogę sobie tylko takie akcesoria zamówić jak: hak holowniczy, uchwyt rowerowy czy bagażnik dachowy, ponieważ łatwo tam wyszukać takie sprzęty do danego pojazdu.
Sam kupuję tylko dodatki do auta. Części zamawia mechanik, bo tak najlepiej, sprawdzeni dostwacy itp. Ostatnio kupiłem sobie niedrogie nawet radio na allegro, bo moje się nagle zepsuło . Nagły, szybki zakup, który przyslali też dość szybko, jakiaś nowa firma paczuszka.com czy jakoś tak, była dostawcą. Jeden dzień po wpłaceniu kasy radyjko było już u mnie. Szybka instalacja i teraz wszystko super działa
Głównie zamawiam w motointegrator.pl - należy do Inter Cars - więc są bardzo dobrze wyposażeni. Poza tym zamawiają u nich także inni mechanicy - mają przecież rozbudowaną sieć q-serwisów. Wiele części można zamówić za free na własny adres lub właśnie do jednego z kilkuset q-serwisów czy inter cars. Krótko mówiąc kupuje u nich ze względu na dobrą logistykę.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
artur73 napisał(a):Też tam zamawiałem ostatnio,bo mam blisko (2 km) do jednego z ich oddziałów więc odbieram zamówienie za 2-3 godziny za fre
No w Motointegrator mają to dobrze zorganizowane - te co bardziej popularne opony dostępne są właściwie od ręki w Q-serwisach (a i można też rabat dostać na wymianę w co niektórych) Na mniej popularne opony zwykle przychodzą z magazynu kurierem i są na drugi dzień.
Też najczęściej zamawiam na Motointegrator. Należą do Inter Cars, a więc mają praktycznie wszystko jeżeli chodzi o części do aut. Dobrą opcją jest dostawa do q-serwisu, wygląda to mniej więcej tak, jak dostawa do paczkomatu Podjeżdżam w wolnej chwili do najbliższego i odbieram.
RÓwnież uważam że jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy sklep w sieci. Uważam że dobre ceny i darmowa dostawa to argument. Pisałem już na forum o nim. Od kilku lat tam kupuję, choć nie tylko.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.