Sprezyny i amortyzatory seat toledo

21 Wrz 2010, 22:50

witam jak w temacie potrzebuje porady jakie amortyzatory i sprezyny kupic do mojego seata toledo z 1994r to wszystko interesuje mnie na tył co jeszcze wymienic zeby samochód był sztywny. jaki kolor sprezyn iz słyszałem ze to tez ma znaczenie bo to podobno oznacza twardosc sprezyny prosze o porade i linki POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

22 Wrz 2010, 11:59

Jeśli chodzi o sprężyny liderem jest Kilen,ale tobie wystarczy Ljosfers,polecam,sam kupiłem.Jeśli chcesz mieć twardsze zawieszenie,prosisz o wersje wzmocnioną sprężyn(grubsze i 1 mm,grubość samego zwoju).Amorki?!Polecam HARTA olejowo-gazowe,oferują na nasze drogi twardsze,dobre a tanie(jeżdżę na nich już 3 lata).Tańszego zestawu nie kupisz,będziesz bardzo zadowolony,ja jestem.Nim kupiłem dużo poczytałem ,gdyż nie lubię płacić dużo więcej ,za takie samo :wink:

[ Dodano: 22 Wrzesień 2010, 12:03 ]
Ach,miałem 60 litrową butlę w bagażniku,do tego cylindryczną,na tym zestawie nie było mowy o jakimkolwiek balansie tyłu,teraz włożyłem 35 litrową,zadek nawet nie siadł,nie poczuł tego.

[ Dodano: 25 Wrzesień 2010, 14:44 ]
Lesjofors raczej,kupowałem je 8 lat temu,zapomniałem nazwy.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Komfortowe fotele nowej Skody Octavia
    Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...