08 Sty 2018, 00:11
Z tych propozycji co podałes to napewno mogę polecić rav 4, uważam że bardzo fajne auto jak na SUVa. Bardzo przyjemnie się tym jedzie, w miarę dobra widoczność i wystarczająca ilość miejsca w środku. Sam trzaskałem trasy Francja-Polska ok 2000 km i nie męczyło mnie to auto. Jezdziłem także 2.2 D4D auto nigdy nie zawiodło.
Kolejny o ktorym mogę napisać to Kia Sportage, potestowałem trochę i nawet przyjazne auto, ładne z zewnątrz jak i w środku, materiały wykonania nie są tandetne jedynie co mnie odrzuciło to praca silnika, jest dość głośny i w środku go słychać może też trochę za słabo wyciszony.
Kolejny ktory mnie pozytywnie zaskoczył to Ford Kuga
Auto dość dynamiczne (dużo bardziej jak Kia i Rav) i przyjemnie się tym jedzie wnętrze auta jak to w Fordzie nie zaskakuje ale jest taki neutralny. Ciasnoty też w nim nie ma wiec rodzinka spokojnie się zmieści razem z bagażami.
Co do vagów to się nie wypowiadam jedynie poruszę temat CC auto nawet przyzwoite ale szukasz suva lub kombi wiec nie wiem co tu robi CC tym bardziej że w wiekszości są 4 osobowe.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika