REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Poprawi wykrzyż przedniego mostu. To taki cuś w kształcie litery U znajdziesz między przednim mostem a zderzakiem, wystarczy odkręcić.michał1313 napisał(a):no amok i szał to na fil mnie oganiaale bardzie przeprawa mnie interesuje .a ten stabilizator wywalic yo co to konkretnie jest? i jak to zrobic i co to da????????????
Szeroki most + dystans + felga z odpowiednim ET oraz szerokość opony i tyle wyjdzie. Za dystanse dałem coś koło 550plnsamurajsj700 napisał(a):180 cm to jest szeroki jak na SamuraiaA ile dałeś za dystanse 4
![]()
michał1313 napisał(a):a takową instalacje mozna zrobic samemu???? jezeli wybor wyciagarki na uboga kieszen to jaka najlepiej ?
samurajsj700 napisał(a):Tą w ciągarek opłaca się kupićJest bardzo tania jak na ten uciąg
Jogi4x4 napisał(a):samurajsj700 napisał(a):Tą w ciągarek opłaca się kupićJest bardzo tania jak na ten uciąg
Zawsze jest jakieś ale. Tania bo z kiepskich materiałów, przy tej samej sile uciągu (co też jest często ściemą w przypadku chinoli) zwija wolniej niż np Warn, nie jest tak uszczelniona przed syfem i wodą, większa awaryjność, gorszy hamulec itp itd. Wyciągarki wyglądające podobnie lub prawie identycznie np. Dragon za 1600pln i T-Max za 3200pln raczej nie mają w środku tego samego, a tym bardziej są z innych materiałów, no chyba że niektóre firmy działają charytatywnieDo lekko motanego samuraia do rekreacyjnego taplania wystarczy chinol jak chcesz lepiej wykonane to już musisz trochę większy plik banknotów położyć.