Mam taki problem wczoraj byłem z bratem i jego kumplem suzuki w terenie i był dość długi podjazd, stromy , i po wyjechaniu na szczyt zagotowała się nam woda ,jechaliśmy na gazie.. I o to moje pytanie czy to przez gaz czy silnik do remontu
najpierw wymyć chłodnice pewnie jest tak przepuszczalna jak dywan z salonu Babci a brud to jeszcze z Raichu ma gaz ma raczej tendencję do obniżania temp chłodziwa niż podnoszenia
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
NASCAR Camry w 4 odsłonach Atrakcją na targach SEMA 2017 stoiska Toyoty były wyścigowe Camry, które zaprezentowali topowi kierowcy NASCAR – Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin i Daniel Suarez. Martin Truex oraz Kyle Busch startują ...
Jak z wężem to pooblewaj ją i czekaj tak kilka razy to Ci brud odmięknie i będzie łatwiej usunąć. Ja myłem tak z odległości ok 0,5m ale to się ma karcherem a i końcówka to miotła (nie wiem jak fachowo się nazywa) a nie bijakowa do felg.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.