Mam taki problem wczoraj byłem z bratem i jego kumplem suzuki w terenie i był dość długi podjazd, stromy , i po wyjechaniu na szczyt zagotowała się nam woda ,jechaliśmy na gazie.. I o to moje pytanie czy to przez gaz czy silnik do remontu
najpierw wymyć chłodnice pewnie jest tak przepuszczalna jak dywan z salonu Babci a brud to jeszcze z Raichu ma gaz ma raczej tendencję do obniżania temp chłodziwa niż podnoszenia
Wyjeżdżasz na urlop, wakacje? Sprawdź czy masz koło zapasowe. Wakacyjne miesiące to czas urlopów i wyjazdów w długie trasy. Podczas takich podróży kierowca powinien być przygotowany na różne scenariusze, łącznie z uszkodzeniem opony. Tym bardziej, że statystycznie ...
QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi) Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...
Jak z wężem to pooblewaj ją i czekaj tak kilka razy to Ci brud odmięknie i będzie łatwiej usunąć. Ja myłem tak z odległości ok 0,5m ale to się ma karcherem a i końcówka to miotła (nie wiem jak fachowo się nazywa) a nie bijakowa do felg.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.