Swap 1.9 AFN jetta mk2

04 Mar 2019, 20:34

Cześć, jestem nowy na tym forum lecz zabrałem się do roboty,plany ułożyłem i bierzemy się do pracy.
Strone chciałbym poświęcić głównie autu którego jeszcze nie mam więc będzie przygotowanie gratów do swapu i czekanie... ale jest dobrze gdyż mam byłą audiolke której skradne serce heh Na czas dzisiejszy silnik wraz ze skrzynią w dół wiązke porozczepiać a rama do utylizacji.
Głowice ściągamy i robimy port kanałów do tego turbine regenerowałem 20k km temu także pomalujemy samą muszlę w grafit a skorupe,blok silnika czarny .
Wymienimy zawory,uszczelniacze i wymienimy podstawowe czesci
Do całości przegląd wału korbowego +wymiana uszczelnień . Wszystko na tip top nie będzie lecz mylę że szybko się z tym uwiniemy ... pierw chcę się zająć motorem a następnie kupić auto. Dzięki,pozdrawiam
March46
Nowicjusz

06 Mar 2019, 10:49

No to działamy dalej... potrzebne mi jeszcze z 2L ropy i trochę się pobawie w wolnym czasie :P
Idę dalej rozbierać pancernika :piwo:

Takie moje tymczasowe stanowisko pracy :naughty:
March46
Nowicjusz

07 Lis 2019, 17:34

Co Ci z tego wyszło? Trochę czasu już minęło, poskładałeś wszystko?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Siedmiomiejscowy Lexus RX
    Jak podaje japoński magazyn Mag-X, premiera wydłużonej wersji bestsellerowego crossovera Lexus RX z kabiną o trzech rzędach siedzeń ma nastąpić już na jesiennym Tokyo Motor Show, a do sprzedaży ruszy w styczniu 2018. Według ...