Cześć od kilku dni myślę na swapem silnika (Budżetowym). Chodzi mi głownie jaki silnik/z jakiego samochodu by podszedł? Ewentualnie czy silnik 1.6 16V z vw lupo wszedł by bez problemu? Proszę o pomoc
Ile możesz przeznaczyć na taki SWAP? Musisz się liczyć z tym że n na pewno będzie on droższy od wartości twojego samochodu, ale jeżeli chcesz się w to bawić to zawsze coś się da zrobić
Stwierdziłem że prościej będzie właśnie kupić samochód raz że nowszy i dwa że z większą mocą niż pakować w to auto więćej niż to wartę ale dzięki za odpowiedź
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.