REKLAMA
A nie mówiłem..
Focus ładny,ja bym obejrzał.
Blacha jak to w Fordzie lubi rudą ale nie tak jak poprzednik,na pewno zwróć uwagę na przednie nadkola bo one szybko lecą.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Joz9543 napisał(a):to dziwnie poizolowane przewody później źle złożony zderzak a dalej już było tylko gorzej.. na zimnym po odpaleniu usłyszałem szuranie jakby metal o metal tarł a później stukanie, dałem mu z 2k obrotów i zrobiła się zasłona dymna.. nie kupiłem bo facet szedł do 7 tysięcy a podejrzewam że na 3 tysiącach żeby to do ładu doprowadzić by się nie skończyło jeśli w ogóle.. no cóż zrobiłem 600km, facet troszkę pościemniał ale człowiek uczy się na błędach..
nie kupuje się aut po prywatnych ludziach w polsce którzy jeździli tym 10 lat bo najzwyczajniej auto jest dojechane mechanicznie i pozbywają się wraka bo wymaga sporych nakładów... i jeszcze w najniższej zakresie ceny.
Joz9543 napisał(a):ewentualne wymiany eksploatacyjne w v6 są sporo droższe niż w normalnych układach czy się mylę?
Joz9543 napisał(a):zagazować można takiego?
Joz9543 napisał(a):v6, przebieg ogólnie autko mi się podoba ciekawe ile facet go posiada.. ale pewnie ewentualne wymiany eksploatacyjne w v6 są sporo droższe niż w normalnych układach czy się mylę? zagazować można takiego?
andrewb25 napisał(a):no to kup z padniętym motorem lub z już w stanie ..palącym np. olej i zrób po swojemu.