Odkopie temat . Jednak S40 odpada. Tak jak pisaliście lepiej wypada S60 do C5 . Patrzac na szalejące ceny samochodów używanych które idą do góry jaka orientacyjna kwotę szykować za S60 ? Silnik raczej 2.4 plus zmiana oprogramowania na 170km. Są jakieś konkretne bolączki tego modelu ? Tam jakieś łożyska czy zawieszenie to wiadomo w każdym aucie występuje
A to w sumie dość niski koszt który zaakceptuje bez problemu .
Bo wiesz, byli tu tacy użytkownicy (raczej doradzający niż pytający), dla których takie coś dyskwalifikuje s60 i sprawia, że o wiele lepszym wyborem jest audi a4 bo tam się same łożyska wymienia
Lift tak naprawdę zmienił tylko wygląd (i trochę więcej wyposażenia dodatkowego można było zamówić) więc co się komu podoba. IMO kwestia stanu konkretnego egzemplarza
Racjonalne podejście . 350 to nie duży koszt . Co do roboty mam znajomego który mi to ogarnie za nie duże pieniądze i nie tylko to Audi miałem możliwe że źle trafiłem ale nigdy więcej hehe Chciałbym samochód w miarę solidny . Możliwe że za niedługo powiększy się rodzinka i chciałbym coś bezpiecznego. Nie musi być to wypasione gadżetami auto;) wydane mi się że te Volvo może spełniać moje oczekiwania a aut miałem już kilka
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.