Szukam Autka 10-12 tys. :)

27 Sty 2009, 20:58

Wlasnie... Moze rozdaja:D i dokaldaja do interesu:D takie prezenty;))
cichinho
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Straszewo

27 Sty 2009, 23:06

Pawlo napisał(a):dobre a4 z klima kosztuje w Niemczech 2,5-3k euro
wyjasnij mi marcin94 jakim cudem te auta sa w Polsce tansze?

hehe.Tylko ze ona bylo powypadkowe. To znaczy trzebabylo wstawic nowa szybe.W Niemczech moze sa tak drogie, w Austri mozna kupic od 2K, ostatnio 98 rok wujek wzial za 2,8K
( [link do oferty na Allegro wygasł] )
Moze i niebedzie za ta cene w dobrym stanie i super silnikiem ale im wiecej propozycji tym lepiej.

cichinho napisał(a):Wlasnie... Moze rozdaja:D i dokaldaja do interesu:D takie prezenty;))

Przed granicą ludzie z zardzewialymi Golfami I generacji juz dokladaja po 25-50 Euro zeby tylko ktos go wzial :D Spotkalem sie z tym i to nieraz :lol:
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

28 Sty 2009, 11:45

Moim zdaniem kolego teraz tańsze są samochody w polsce niż w niemczech bo euro strasznie wysoko stoi.
bartek_remix :)
bartek_remix
Początkujący

Miejscowość: Kamionka / Kwidzyn

28 Sty 2009, 18:56

bartek_remix napisał(a):Moim zdaniem kolego teraz tańsze są samochody w polsce niż w niemczech bo euro strasznie wysoko stoi.

Po tym jak Euro poszlo w gore ceny aut w polsce wyrownaly sie z tymi w Niemczeczech.
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

01 Mar 2009, 08:38

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi :). Skusiłem się na fiata brava steel 1,2 16V 2001 rok i jestem dumny z siebie :)
bartek_remix :)
bartek_remix
Początkujący

Miejscowość: Kamionka / Kwidzyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyższy poziom bezpieczeństwa od Volvo
    Wraz z debiutem w Genewie nowego Volvo V40, po raz pierwszy zaprezentowano innowacyjne rozwiązanie z zakresu bezpieczeństwa biernego – poduszkę powietrzną chroniącą pieszego. Jednak to nie wszystko. Właśnie przedstawiono ...