Pomijając kwestię fantazji - może warto by się skierować na forum bardziej ukierunkowane - forum Mercedesa czy BMW. Tam zapewne udzielą Ci konkretniejszych rad co i jak.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
XardasKSP napisał(a): (pewnie kibica 7egii, wisly, Lecha lub przeciwnika JW ktoremu nie podobaly sie moje pilkarskie posty) odciagnela uwage od pytania)
Ja jestem kibicem Legii, ale to nie forum o piłce nożnej, więc daruj sobie takie teksty. I tak jak pisze stasiowski121 więcej informacji szukaj na forum BMW i Mercedesa.
Te "teksty" byly skierowane tylko i wylacznie do "cytownika" ktory specjalnie w tym celu zalozyl konto aby wystrzelic nagle na forum motoryzacyjnym z jakimis cytatami kogos kto uzyl mojego nicka aby cos napisac bez sensu dwa lata temu (na zdrowa logike gdybym sam chcial napisac cos glupiego anonimowo to nie podpisywalbym sie nickiem ktorego uzywam na wszystkich pilkarskich forach, i pod ktory regularnie ktos sie podszywa na tych forach, na szczescie tam zawsze w przeciwienstwie do onetu jest podane IP).
Pozatym dzieki za rade poszukam forum BMW i Mercedesa.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.