Szybka ocena ogłoszenia

15 Wrz 2018, 21:47

Od jakiegoś czasu przeszukuję olx szukając auta. Znalazłem takie oto ogłoszenie E36 - [link do oferty na Olx wygasł]

Mało zdjęć, cena trochę niska. Na plus to, że od 10 lat w jednych rękach, pisze, że brak rdzy no i zamontowany gaz. Myślicie, że warto pytać o więcej szczegółów? Auto stoi 80km ode mnie.
paweeelooo
Początkujący

Zdjęcia: 1
Auto: Nie mam

15 Wrz 2018, 21:53

E36 to ciężki temat a za 2k to na 99% gruz..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Wrz 2018, 22:08

Dzięki za info. Skoro raczej pewniak, że gruz to nawet nie ma sensu pytać/oglądać. Temat do zamknięcia.
paweeelooo
Początkujący

Zdjęcia: 1
Auto: Nie mam

15 Wrz 2018, 23:35

Nie ma sensu, za taką kasę to raczej Seicento albo Corsa B, takie BMW to będzie taczka na 4 kołach a do tego bezpieczeństwo chyba gorsze niż w tych autach które wymieniłem, bo za taką kasę to ono pewnie nawet całe ledwo się trzyma czegokolwiek, coś się urwie, skoroduje rozleci itd.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

16 Wrz 2018, 08:53

Przyzwoite E36 to pewnie minimum z 6 tys zł, chociaż ogólnie ciężko i takie znaleźć.
mateusz9986
Zaawansowany

Miejscowość: Wałycz
Prawo jazdy: 0- 3-2010
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Megane II ph II
Silnik: 1.6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Hamujesz awaryjnie? Rób to na maksa!
    Instalowane w samochodach systemy typu ABS, ESC czy ASR podnoszą bezpieczeństwo jazdy pod warunkiem, że kierowca wie, jak działają i jak z nich korzystać. Szczególnie dotyczy to przeciwblokującego układu hamulcowego ...