REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zordrak napisał(a):Pozatym ja kurde musiałem zapracowac na pierwsze auto heh ojciec mimo ze ma firme wiele z zarobieniem na pierwszy samochód nie pomógł heh natomiast przy obecnym troche pomógł zebym kredytów nie brał
Kupiłbym coś co znalazłbym w dobrym stanie do max 20k. Albo przednio napędówka, albo z napędem 4x4. Na 1000000% nie brałbym tylnego napędu... a to dlaczego? Życie mi jest jak narazie miłe Tak samo nie brałbym auta z potężną mocą, bo wiadomo - młodego korci by wcisnąć gaz, by sie "pokazać" jaki to z niego dobry kierowca...
slawer napisał(a):marz dalej dzieciaku, jak już chcesz takie bajki opowiadać to rób to tak żeby to się trzymało kupy, pierwsze piszesz że jesteś młody i pierwsze auto to będzie a potem że przejechałeś już 150000km kiedy niby tyle zdążyłeś przejechać sie pytam , teraz ja pofantazjuje gdybym miał tyle kasy to bym wziął Nissana GT-R Black Edition kosztuje 370000 nówka i bym jeszcze pojechał nim na kurs jazdy takimi autami, a potem pare rundek na Nurburgring
piotreq napisał(a):Wiesz, kupiłeś sobie motorki, gratuluje, ale nimi przez cały rok ciężko jeździć....
Na zime kup sobie jakiegoś SUV np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[/url]
BRIAN842 napisał(a):Wierzy mu ktoś ?
Szkoda że marnujesz czas kolegów i przy okazji swój na wymyślanie głupich bajek.
Tak R1 będziesz śmigał, zobaczymy jak długo. Młody i głupi wsiądzie na taką Yamaszkę i wypier**** na pierwszym lepszym zakręcie. Znam to gość z mojej ulicy tak się rozwalił, ale na szczęście żyje tyle że nie chodzi można przez głupotę czegoś takiego się dorobić. Kup sobie jakieś dobre leki na to żebyś trochę zmądrzał. I wszyscy Ci życzymy powrotu do normalnego stanu. Bo za mądrego to ja Cię nie uważam. I Twoje historyjki też są chore. Właśnie tacy bogaci wymyślają ch** wie co, że mają to i owo a tak naprawdę gó*** mają. W du*** byłeś i gó*** widziałeś.
Wielki ŻAL dla Ciebie ! ! !