Szybki samochód

21 Lut 2009, 23:10

Volvo napisał(a):Tylko że ty pewnie nawet w życiu 5 złotych nie zarobiłeś tylko wszystko ci tatuś finansuje, a tak wogule to idź już stąd.

bez obrazy ale to już nie Twoja sprawa...:)
noname1
Nowicjusz

22 Lut 2009, 01:45

JA nie wiem co sie z wami dzieje? TO forum zawsze wydawalo sie rzetelne i sprawdzone. Co ma zarabianie przez niego pieniedzy do samochodu? Zazdroscicie mu siana czy cos? Siano ma jego ojciec, a nie on, wiec skad ta zawisc? Chce samochod za te 450 tys to mu doradzcie cos, a jak macie pisac jakies bzdury na temat jego zarabiania itd itp to lepiej sie nie udzielajcie. Faktem jest, ze skoro to Twoj pierwszy woz to nie pchalbym sie w ogole w zadne 450-500 KM tylko w 100 max. Sam kupuje pierwszy woz i majac do wyboru Clio RSI, REnault 19 1.8 16V lub Poldona 1.4 biorę ostatniego, bo nie mam doświadczenia za bardzo i mimo że dwa pierwsze rozpędzają się "aż" w ponad 8 sek, nie chce wyladowac na drzewsku jakims. Kup jakiegos solidnego Merca, bo ma klase i na bank Cie nie zawiedzie. Chyba ze chcesz cos komus udawadniac, nadrabiac kompleksy, to pomysl o amerykanskim szrocie, co najmniej długość z 6 metrów i silnik minimum 5 litrow ;p
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

22 Lut 2009, 10:02

Gdybym miał wybierać pierwsze auto bałbym się kupować je za taką kwotę. Byle stłuczka i tracisz ogromną kasę:P. Nie znam się na autach,ale myślę, że wybrałbym jakąś Corvette C6 za około 150k. Ewentualnie poproś ojca i niech ci dorzuci do Mercedesa SLR McLaren :).
Gazi
Nowicjusz

22 Lut 2009, 12:17

noname1 napisał(a):A co do samochodu to zamówiłem tundre, stwierdziłem że wole poświęcić tą kase mojej pasji życiowej czyli motorom. Kupie do tego nową, wypasioną R1 i będe śmigać. W każdym razie tym którzy pomagali dziekuje a niedowiarkowie mi wiszą.
Pozdrawiam

To już trzeba bylo Rama brac :P

A co do R1, to powodzenia :lol: 180 km jak na 22-latka to troche za duzo... :o

ps. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/praw ... 61794.html
weszlo to juz?
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

22 Lut 2009, 13:09

Nie wypowiadam się już na ten temat.

Bo gadać z głupim o mądrych sprawach :?

Wypowiadając się na ten temat i doradzając temu łebkowi to świadczy tylko o waszej głupocie.

Tak 250ccm od 12lat :lol: śmieszysz mnie. To musiałby być Quad albo Motor w dodatkowymi kółkami tak jak dla małych dzieci.

Na razie.
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

22 Lut 2009, 15:12

marcin94 napisał(a):
ps. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/praw ... 61794.html
weszlo to juz?

Te prawo ma wejść albo we wrześniu albo jak Unia kazała do końca 2009r.
A jeszcze nie weszło bo właśnie zdaje na moto , mając 18lat.

Pozdro.
Whitearmy00
Nowicjusz

Miejscowość: jest BMW ?

22 Lut 2009, 17:05

BRIAN842 napisał(a):Nie wypowiadam się już na ten temat.

Bo gadać z głupim o mądrych sprawach :?

Wypowiadając się na ten temat i doradzając temu łebkowi to świadczy tylko o waszej głupocie.

Tak 250ccm od 12lat :lol: śmieszysz mnie. To musiałby być Quad albo Motor w dodatkowymi kółkami tak jak dla małych dzieci.

Na razie.

To Ty mnie śmieszysz, to że w polsce jest niewyobrażalne że dzieci mogą uprawiać sporty motocyklowe nie oznacza, że tak jest na całym świecie, np. zapraszam na zawody supercrossowe 9latków, dzieciaki ledwo chodzą a gwarantuje Ci że by Ci pokazały jak się jeździ na motorze. Zresztą wisi mi co myślisz, nie wypowiadam sie już wiecej w tym temacie. Pozdrawiam
noname1
Nowicjusz

22 Lut 2009, 17:13

jak to mówią.. zbyt pewny swoich umiejętności motocyklista najczęściej kończy tam gdzie kiedyś wszyscy trafią...
adelon
Początkujący

22 Lut 2009, 20:20

adelon napisał(a):jak to mówią.. zbyt pewny swoich umiejętności motocyklista najczęściej kończy tam gdzie kiedyś wszyscy trafią...

Daruj sobie takie uwagi, prawda jest taka że 70% wypadków motocyklowych jest spowodowana przez zamulonych kierowców puszek, którzy myślą że droga jest tylko ich, i nie raczą spojrzeć 2 razy w lusterka. Tak dla Twojej wiadomosci to 80% czasu który spędzam na motorze spędzam na torze gdzie nie musze sie martwić o nieprzewidywalne katamarany... Pozdrawiam
noname1
Nowicjusz

22 Lut 2009, 20:29

kolego noname1 :D tak w ogule motocyklista ma tez dobre strony jesli pokazesz prawko na motor lekarzom w jakies akademi medycznej badz laboratorium masz za darmo badania krwi i (dna ale tego pewny nie jestem nie mam prawka na motor) i ci wszystko tatuują na pięcie :D

Ale zamiast tundry mogłes Rama :P ładniejszy według mnie :D
Zordrak
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk

22 Lut 2009, 20:38

Zordrak napisał(a):kolego noname1 :D tak w ogule motocyklista ma tez dobre strony jesli pokazesz prawko na motor lekarzom w jakies akademi medycznej badz laboratorium masz za darmo badania krwi i (dna ale tego pewny nie jestem nie mam prawka na motor) i ci wszystko tatuują na pięcie :D

Ale zamiast tundry mogłes Rama :P ładniejszy według mnie :D

Wiem też bardziej mi sie podobał, ale zalezało mi na nowym samochodzie a czas oczekiwania na nową tundre w usa wynosi 1miesiąc a rama w tym silniku co by mnie interesował 2-4 czyli łacznie z czasem potrzebnym na to jak przypłynie do polski musiałbym czekać prawie pół roku na niego:)
noname1
Nowicjusz

22 Lut 2009, 21:27

Czy ja wiem, jakie auto za 450 tys. zł można kupić? Pchać się w jakieś Audi i BMW to może szkoda zachodu. Ostatnio był temat o BMW M6. Może coś takiego?
Bo na używanego Bugatti Veyrona to Cię raczej nie stać ;)

Generalnie to myślę, że źle trafiłeś. Nikt tu nie jeździł takimi autami, żeby móc powiedzieć, że Viper jest lepszy od M6. Nie wiem czego tak naprawdę oczekiwałeś po wejściu tutaj. Wiedza książkowa o super autach w porównaniu z prawdziwymi doznaniami jest g..ucio warta.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

17 Mar 2009, 22:08

viper vs. M6 ???
zdecydowanie M6
wiper jest zrobiony po amerycku :P
czyli w środku tandeta pod machą potężny motor o przeecietnej mocy jak na taka pojemność
i w ameryce nie ma zakrętów czyli jeździ tylko prosto :D
hehe
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

17 Mar 2009, 22:48

skoro masz takie zdanie o viperze to poczytaj sobie o rekordzie na petli polnocnej (nurburgring) skoro uwazasz ze viper nie potrafi skrecac (viper srt10 acr) to ciekawe ze uzyskal czas lepszy od nissana gt-r :)
cayman9
Początkujący

18 Mar 2009, 00:09

sory ale akurat viper srt10 acr nie kosztuje TYLKO 450 000
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław