REKLAMA
Volvo napisał(a):Tylko że ty pewnie nawet w życiu 5 złotych nie zarobiłeś tylko wszystko ci tatuś finansuje, a tak wogule to idź już stąd.
bez obrazy ale to już nie Twoja sprawa...
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
noname1 napisał(a):A co do samochodu to zamówiłem tundre, stwierdziłem że wole poświęcić tą kase mojej pasji życiowej czyli motorom. Kupie do tego nową, wypasioną R1 i będe śmigać. W każdym razie tym którzy pomagali dziekuje a niedowiarkowie mi wiszą.
Pozdrawiam
BRIAN842 napisał(a):Nie wypowiadam się już na ten temat.
Bo gadać z głupim o mądrych sprawach
Wypowiadając się na ten temat i doradzając temu łebkowi to świadczy tylko o waszej głupocie.
Tak 250ccm od 12lat śmieszysz mnie. To musiałby być Quad albo Motor w dodatkowymi kółkami tak jak dla małych dzieci.
Na razie.
adelon napisał(a):jak to mówią.. zbyt pewny swoich umiejętności motocyklista najczęściej kończy tam gdzie kiedyś wszyscy trafią...
Zordrak napisał(a):kolego noname1 tak w ogule motocyklista ma tez dobre strony jesli pokazesz prawko na motor lekarzom w jakies akademi medycznej badz laboratorium masz za darmo badania krwi i (dna ale tego pewny nie jestem nie mam prawka na motor) i ci wszystko tatuują na pięcie
Ale zamiast tundry mogłes Rama ładniejszy według mnie