Tani fun car :)

06 Lis 2010, 14:35

Loczek napisał(a):Kolego, a co byś powiedział na temat tych samochodów :
[link do oferty na Allegro wygasł] - tu masz i niebanalny wygląd, i ponad dwieście kucy.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dzięki za propozycje, niestety są to według mnie jedne z najbrzydszych samochodów na ulicach :)

zatem zostaje e36 328i
oraz
toyota celica 6 (http://www.carsbase.com/photo/Toyota-Ce ... _56643.jpg)

nikt nic nie pisał o tej celice ? jak koszty jej utrzymania ? czy jednak 328i dostarczy tyle samo frajdy a będzie tańsze w utrzymaniu ?
razor
Początkujący

Miejscowość: z nienacka

06 Lis 2010, 15:51

razor napisał(a):
[link do oferty na Allegro wygasł] - tu masz i niebanalny wygląd, i ponad dwieście kucy.

dzięki za propozycje, niestety są to według mnie jedne z najbrzydszych samochodów na ulicach :)

zatem zostaje e36 328i
oraz

nikt nic nie pisał o tej celice ? jak koszty jej utrzymania ? czy jednak 328i dostarczy tyle samo frajdy a będzie tańsze w utrzymaniu ?

Na celice 6 Ci na pewno nie starczy. U nas była w Bielsku jedna GT4 biała Celica 6 za coś około 25-30tys zł. Drogie są te samochody. Nie starczyła by Ci taka Celica 5 ? [link do oferty na Allegro wygasł] Nie wiem jak z częściami do niej. Ale pewnie będzie kłopot bo to rzadko spotykane auto. Popytaj tam na forach Toyoty. Na pewno dadzą jakieś cenne wskazówki.
MordaS13

06 Lis 2010, 16:02

razor napisał(a):

zatem zostaje e36 328i
oraz

328i dostarczy więcej frajdy z jazdy i będzie raczej tańsze w utrzymaniu.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

06 Lis 2010, 16:20

cenami celicy6 sugerowałem się z allegro i ceny były 10-15k.
ale w sumie skoro za taką cenę mogę dostać e36 328i i to młodsze, to będę się za nim rozglądał (może i za celicą6 przy okazji)
razor
Początkujący

Miejscowość: z nienacka

07 Lis 2010, 22:23

A może takie propozycje?

Loczek
Początkujący

07 Lis 2010, 23:39

Loczek napisał(a):A może takie propozycje?

Honda Prelude to świetne auto, bardzo wygodne i wbrew pozorom dość nieawaryjne pod względem silnika i elektryki, dodatkowo można dostać w całkiem przyzwoitej wersji wyposażenia.
Niestety bardzo źle znosi polskie drogi w szczególności ew. szaleństwa.
A ceny konkretnych elementów potrafią zniechęcić w razie awarii.
Koszta eksploatacyjne są naprawdę duże, niż w wypadku nawet bardzo zużytej E36 328i.
Jeżeli ktoś miał E36, to wie w jakich kwotach(groszowych!) nawet przy maksymalnej eksploatacji może się zmieścić. A o Hondę trzeba dbać...

Nie wypowiadam się na temat Accord coupe, nie znam tego auta.
Soundbar
Nowicjusz

Miejscowość: Polska
Auto: BMW E39 530D 194KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept serii 6 Coupé 2010
    BMW Concept serii 6 Coupé to sportowy samochód dla koneserów piękna, którzy cenią luksus i przełomowe technologie. Koncept symbolizuje pasję zespołu projektantów BMW, znajdującą odzwierciedlenie ...