Tanie sportowe autko

17 Lut 2010, 21:00

kla napisał(a):sportowe za 15tyś? to będzie stare padło

Nie każde.

Oj w hoho i troche ich jest :wink:
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Lut 2010, 21:32

ejjj... ku*wa może i jestem blondynką ale wiem ze sportowe autka po 15 tysi nie chodzą. za ta kwotę to mogę kupić jedynie jakiegoś pierdka starego. więc pytam kulturalnie czy znacie jakieś dobre a tanie. a wasze chamstwo mnie przeraża. a co do tego "Jak sie nie ma co z kasą robić to tak jest" od dawna oszczędzam na jakiś samochód i chce żeby był pożądny. musi mi posłużyć i dlatego pytam. dzięki za te pare normalnych wypowiedzi na pewno się przydadzą. a wasza rozmowę na temat blondynek mam mam głęboko w d*pie.

Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić?
- Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć.
Lolka

17 Lut 2010, 22:13

Ej no kurde już nawet pożartować nie można :???:
jeśli tak to Cie uraziło to przepraszam :sad:
ja napisałem co ja bym kupił i tez ktoś wcześniej Ibiza Cupra albo Cordoba Coupe.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 22:38

po prostu wku*wiają mnie takie teksty. bo wy myślicie ze z kobietą się nie da pogadać o motoryzacji. a ja to naprawdę lubię... pewnie zaraz powiecie ze blachara. kończę tą dyskusję. pa pa
Lolka

17 Lut 2010, 22:39

My lubimy moto-kobiety :grin:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

17 Lut 2010, 22:40

no... lubicie... ale wkurzać
Lolka

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody dostawcze Forda: przegląd nowych modeli
    Samochody dostawcze to nieodłączny towarzysz biznesu – do przewozu towarów, małych i większych ładunków czy transportu pracowników nadają się doskonale. Przedsiębiorcy szukają dostawczych pojazdów, ...

17 Lut 2010, 22:42

Eee no, Lolcia przestań! :smile:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

17 Lut 2010, 22:51

Czy ktoś tu powiedział że z kobietą o autach sie nie da pogadać?? Bo ja wiem że są takie przypadki że kobiety sie znają na autach i to bdb.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Lut 2010, 23:00

To może Hundai Coupe? Podobno nie jest to złe auto, a będzie sporo młodsze niż propozycje Twoje. Może niech inni się wypowiedzą, bo autorytetem nie jestem.
Btw szukasz auta o sportowym wyglądzie z tego co widzę, bo co to za auto sportowe które przy wadze 1200 i wiecej kilogramów ma 115koni.
kla
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

18 Lut 2010, 08:13

ooooo... ten hyundai jest całkiem fajny. z silniczkiem 1.8 co ma 132KM całkiem by mi odpowiadal. dzięki za propozycję. ale dużo młodszy od tamtych nie jest. ale cenowo ok :D chyba się na niego skuszę :D
Lolka

18 Lut 2010, 08:31

Hyundai Coupe - dobre auto dla osób,które nie chcą mieć jednego z miliona golfów czy BMW,które szukają ślicznego samochodu z duszą za niewielkie pieniądze.Doskonały, niezawodny samochód o charakterze sportowym.Świetnie trzymający się drogi.
Ja moge Ci spokojnie go polecić,ale mam małe pytanie,chcesz auto sportowe i uzbierałaś 15tys i moje pytanie brzmi czy jesteś wstanie go utrzymać bo taki silnik jak napisałaś 1.8 to napewno mało nie spali i co z OC bo jesli nie masz zniżek to będziesz za niego troche buliła.
Ja myśle że któryś z tych będzie wystarczający:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

18 Lut 2010, 10:34

barol91 napisał(a):Hyundai Coupe - dobre auto dla osób,które nie chcą mieć jednego z miliona golfów czy BMW,które szukają ślicznego samochodu z duszą za niewielkie pieniądze.Doskonały, niezawodny samochód o charakterze sportowym.Świetnie trzymający się drogi.
Ja moge Ci spokojnie go polecić,ale mam małe pytanie,chcesz auto sportowe i uzbierałaś 15tys i moje pytanie brzmi czy jesteś wstanie go utrzymać bo taki silnik jak napisałaś 1.8 to napewno mało nie spali i co z OC bo jesli nie masz zniżek to będziesz za niego troche buliła.
Ja myśle że któryś z tych będzie wystarczający:

NIe radził bym się pchać w 10 letniegu Hjundaja. Teraz są to bardzo dobre samochody (np: i30) ale kilka lat temu były dość awaryjne i plastkikowe.

A może Audi S3??? troche jest droższe ale swoją mocą miażdży :D

Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

18 Lut 2010, 13:59

Ja wybrałbym coupe ale trochę nowszego znaczy się okularnika , tym modelem jeździłem i samochodzik jest miodzio. Fajnie to chodzi , wydaje mi się ( bo było to trochę ,lat temu) ,ze jeździłem wersja z silnikiem 1,6 16V ale jak chcesz coś naprawdę sportowego to weź 2,0
Wadą tego samochodu jest ,ze brakuje na rynku części blacharskich do tego modelu .Spowodowane jest to tym ,ze był to smaochód produkowany dość krotko i niewiele ich wyprodukowano.
Trochę aukcji ,żebyś mogla się mu bliżej przyjrzeć:
[link do aukcja.onet.pl wygasł]
astro007
Aktywny

18 Lut 2010, 14:34

Audi S3 do 15tys napewno dobra nie będzie i wogóle wydaje mi sie że ciężko o części do niej będzie a co do Hyundaia to ja bym wziął tego Coupe co podałem wcześniej bo napewno ładniej wygląda niż ten co teraz mój przedmówca podał,ale to mój gust i o gustach sie nie dyskutuje :wink:
Barol
Awatar użytkownika

18 Lut 2010, 14:38

Do 15 tys. polecałbym Hyundaia Coupe "okularnika" jak ktoś go tu wdzięcznie nazwał, ewentualnie jeśli uda ci się podnieść kwotę do 20-25tys. warto zainteresować się BMW Z3 o ile nie przeszkadzają ci tylko 2 fotele. Audi S3 też jest dobre, ale nie za 20tys. bo to jakiś truposz będzie (na wszelkiego rodzaju aukcjach unikaj najtańszych z najtańszych z danego modelu bo one zawsze mają mniej lub bardziej widoczne wady - a trochę głupio jechać np. 200km by potem zobaczyć że wymarzone auto ma np. amatorskie spawy pod wyściółką bagażnika sugerujące najechanie - wbrew pozorom znaczne uszkodzenia konstrukcji)
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka