Tanie sportowe autko

18 Lut 2010, 19:04

jeśli chodzi o OC to bedzie autko rejestrowane na tate a on ma zniżki;p 15tyś to jest max co mogę wyskubać więc S3 nie kupię...
Lolka

18 Lut 2010, 20:16

No to chociaż tyle a co do S3 to nawet jakbyś miała 20tys to i tak bym ją omijał bo będzie to egzemplarz typowo młodzieży wiejskiej.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Lut 2010, 20:44

Osobiście Hyundai Coupe bardzo mi się podoba, ma świetną linię nadwozia i na dodatek za tę cenę to nic ładniejszego nie kupisz. Ale jeśli chodzi inne kwestie co do koreańców to mam mieszane uczucia.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

19 Lut 2010, 01:23

A renault megane coupe 1.6 16v? Sportowy wygląd, silnik zapewnia przyzwoite osiągi, a spalanie nie jest najgorsze. W tej cenie znajdziesz spokojnie zadbany egzemplarz, a jeszcze kasy zostanie sporo na odpicowanie i opłaty :)
aukcja przykładowa, bo samochód mocno przeceniony
[link do oferty na Allegro wygasł]
Lorden
Początkujący

Miejscowość: Myślachowice

19 Lut 2010, 18:27

no samochod z wyglądu fajny.. ale to Renault :/ nie przepadam za nimi. podobnież to nie jest dobra marka. a tez myslałam nad kupnem go... ale wiele osób mi odradzało.
Lolka

19 Lut 2010, 20:00

Lolka napisał(a):ale to Renault :/ nie przepadam za nimi. podobnież to nie jest dobra marka

cieszę się, że tak ludzie piszą, można dzięki temu kupić taniej fajną renówkę
kla
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...

19 Lut 2010, 20:11

Lolka napisał(a):no samochod z wyglądu fajny.. ale to Renault :/ nie przepadam za nimi. podobnież to nie jest dobra marka. a tez myslałam nad kupnem go... ale wiele osób mi odradzało.

Bo nigdy nie miałaś do czynienia z nim,mi też mówili nie kupuj nigdy francuza i tak skonczyłem że pisałem brednie na tym forum (czasami też mi sie to zdarzy ale rzadko) a dzisiaj wiem że nie każdy francuz to szajs i przykładem tego jest Megane Coupe które tak naprawde jest fajnym samochodzikiem,ale czasami ma problemy z zawieszeniem.
Idealny samochodzik dla kobiety czy młodego drivera moim zdaniem.
Barol
Awatar użytkownika

19 Lut 2010, 20:30

Ja sam się właśnie przymierzam do zmiany forda ka na coś wygodniejszego i mocniejszego i do tej pory polowałem na 323f, ale znalazłem megane coupe. Więc Waszym zdaniem taka kupeta, to dobre rozwiązanie? Robię maks. jakieś 200km tygodniowo, więc nie chcę żeby samochód palił jak smok, a dynamiką jazdy taka renówka 1.6 16v z tego co widzę, dorównuje maździe 1.8, przy czym spalanie ponad litr mniejsze.
Lorden
Początkujący

Miejscowość: Myślachowice

19 Lut 2010, 21:28

to taka meganka będzie lepsza niż toyota celica czy mitsubishi eclipse??
Lolka

19 Lut 2010, 21:46

Jak dla mnie linia nadwozia napewno lepsza w Megane niż w Celice czy Eclipse.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

19 Lut 2010, 23:08

no wlasnie 15 tys to malo. szczegolnie ze chodzi o auto sportowe

POLECAM HONDA DEL SOL 160 km :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

19 Lut 2010, 23:30

Żaden to francuz czy japoniec, tuż zza zachodniej granicy auto o pięknej lini nadwozia, konstrukcyjnie dość młode za stosunkowo niewielkie pieniądze :arrow: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

19 Lut 2010, 23:33

Tylko jak z nim jest bo w Polsce dość rzadko spotykany.
Barol
Awatar użytkownika

19 Lut 2010, 23:39

Znajomy takiego miał, jechałem takim i świetnie się go prowadzi. Sporo części mechanicznych pasuje od Mondeo więc nie ma obaw. Z korozją nie ma takich problemów jak Focus. Bardzo oryginalna linia nadwozia wyróżnia go pośród innych aut, co na pewno jest jego atutem.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika