Przyzwoitego Civica może być ciężko znaleść w tym budżecie,Astre czy Clio spokojnie kupisz w tym budżecie,Astra będzie nawet na czarnych blachach i od 1właściciela (u mnie w mieście ostatnio jest wysyp takich a ja sam taką jeżdze )
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Powiem że miałem Astre 1 silnik 1.6 8v, i paliła mi max 10. W trasach ok 8. Oczywiście LPG. Instalacja zwykła. A później przesiadłem się na Honde Accord 94r, silnik 2.0 16v i spalanie wzrosło do... 11 w mieście. Naturalnie LPG
Historia miejskiego auta, które zrewolucjonizowało rynek elektryków Prezentacja modelu koncepcyjnego Renault ZOE Z.E. w 2009 roku potwierdziła zaangażowanie Renault w rozwój elektromobilności na dużą skalę. Grupa Renault była wówczas pierwszym producentem w Europie, który ...
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
A jak sie jeszcze do corsy (jako rywal) ma Fiat Punto II? Oglądając go mam wrażenie, że ma lepsze wyposażenie jednak, tzn łatwiej o wersje dobrze wyposażona (klima itd.). Ale jednak fiat to fiat, mieszkam koło ich fabryki praktycznie, ale z opinii trudno mieć o nim dobre zdanie xD. Na pewno wygląda na trochę "mocniejszego" od corsy.
Tzn mnie nie chodzi aż tak o tą klimę bo na takich odcinkach okno spokojnie mi wystarczy , chodzi bardziej czy będzie to lepsze autko od corsy b 1.2 i 1.4?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.