U mnie jest trochę innaczej. TC i kontrolka zjazdu pomarańczowa zapalają się ale po przejechaniu przynajmniej 10km i zdarza się że po jakimś czasie gasną i później znowu się zapalają. Nigdy nie zapalają się na zimnych hamulcach.
Auto kupiłem tydzień temu i jeszcze nie mam wielu doświadczeń ale wymieniłem tarcze i klocki hamulcowe z przodu, olej silnikowy i filtry. Myślałem że te kontrolki są związane ze zużytymi hamulcami ale jednak nie.
Nowy mocniejszy napęd o oznaczeniu Hybrid 130 - Toyota Yaris Yaris Hybrid zyskuje nowy napęd hybrydowy, który będzie miał większą moc oraz dawał jeszcze lepsze wrażenia z jazdy. Klienci będą mogli od teraz wybrać wersję, która bardziej im pasuje, ale zachowując cały czas ...
Czy obwodnice miast powinny być płatne? Czy płacenie za obwodnicę stawia pod znakiem zapytania sens jej istnienia? Przecież obwodnica ma za zadanie odciążenia centrum miasta. W przypadku jak będzie płatna to czy kierowcy nie wybiorą jednak przejazdu przez centrum.
rzeźnik napisał(a):to działa.mój mechanik wie,że po 3 miesiącach,komputer się resetuje całkowicie i błędy znikają.ja tak już jeżdżę ponad pół roku i nic nie ma
Mój mechanior też tak kasował jakieś błędy z pompą paliwa. Najpierw mówił, żeby tak pojeździć bez paliwa trochę, ale nic nie pomogło. Dopiero po odłączeniu aku po jakichś 100 km jazdy się wykasowało. Autko śmiga teraz jak nowe , o błędach zapomniałem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.