U mnie jest trochę innaczej. TC i kontrolka zjazdu pomarańczowa zapalają się ale po przejechaniu przynajmniej 10km i zdarza się że po jakimś czasie gasną i później znowu się zapalają. Nigdy nie zapalają się na zimnych hamulcach.
Auto kupiłem tydzień temu i jeszcze nie mam wielu doświadczeń ale wymieniłem tarcze i klocki hamulcowe z przodu, olej silnikowy i filtry. Myślałem że te kontrolki są związane ze zużytymi hamulcami ale jednak nie.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Racjonalizatorskie pomysły pracowników Audi Program racjonalizatorski Audi, prowadzony po raz kolejny w roku 2012, dał impuls do wprowadzenia licznych rozwiązań usprawniających pracę w fabrykach Audi. W ubiegłym roku, w obu niemieckich zakładach, Ingolstadt i Neckarsulm, ...
rzeźnik napisał(a):to działa.mój mechanik wie,że po 3 miesiącach,komputer się resetuje całkowicie i błędy znikają.ja tak już jeżdżę ponad pół roku i nic nie ma
Mój mechanior też tak kasował jakieś błędy z pompą paliwa. Najpierw mówił, żeby tak pojeździć bez paliwa trochę, ale nic nie pomogło. Dopiero po odłączeniu aku po jakichś 100 km jazdy się wykasowało. Autko śmiga teraz jak nowe , o błędach zapomniałem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.