Tigra czy Brava

03 Paź 2010, 16:09

odmiana sie klania kolega.ale nie o to chodzi tutaj.
kilka postów wyzej napisales ze przekonales sie do fiatów a opis na swoim koncie i w innych tematach piszesz posty typu nie kupujcie samochodów na f.zastanow sie wkoncu i ustal jedną opcje.bo zmienny jestes za bardzo.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

03 Paź 2010, 16:22

W podpisie mam to co panuje na tym forum czyli dla większości auta na f to szajs itp.,podobnie ma kolega Kubuch że Ford g...o wort a sam Focusem śmiga.Ja do aut na f nic nie mam i nie będę miał.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Paź 2010, 16:56

nie porownuj sie do nikogo i nie upadabniaj tylko badz soba.dobra koniec tematu bo zaraz ban bedzie za pisanie o d... maryny
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

03 Paź 2010, 17:02

Dokładnie,pas :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS 200 od dzidy
    Moja skrzynka pęka w szwach od zapytań nt. mojego samochodu (ponad 300 wiadomości priv już), więc pomyślałem, że spróbuję przybliżyć to co mam i dokumentować jak się sprawuje (lysy30 mnie pilnuje w tym względzie :D). ...
    Top Safety Pick dla modeli Mitsubishi ASX i Lancer
    Eksperci z instytutu Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) zaliczyli dwa modele z rocznika 2013 dostępne w salonach Mitsubishi Motors North America (MMNA) do grona najbezpieczniejszych pojazdów oferowanych ...