Witam. Kupilem niedawno toyote avesis z 2005 roku w dieslu silnik 2.0 116KM, i na to wygląda że sprzedający coś ukrył bo juz po tygodniu wywaliło kontrolkę check silnika, a auto stało sie mułowate i nie ma mocy, wiecie co to moze być ? Co mógł ukryć przede mną sprzedający że po prostu przez chwile było dobrze a teraz taki bład i spadek mocy ???
Witam, moja toyota avensis z 2005 roku 2.0 diesel 116 d4d wywaliła błąd check silnika, błędy VSC TRC OFF, mechanik podłączył komputer i wyszło że bład regulacji turbiny, i jakiś kod błędu C1201, niestety mechanik poza podłączeniem i pokazaniem błędów nic sie więcej nie wypowiedział, błąd usunął ale on odrazu na nowo się włączył. Może wiecie co to może być ? Co byście zrobili czy też wymienili w pierwszej kolejności ?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Silnik F20C - Honda Honda słynie z bardzo dobrych silników oraz słynnego systemu zmiennych faz rozrządu VTEC. Jednym z najciekawszych motorów stworzonych przez japońskiego producenta jest ten zastosowany w Hondzie S2000. Wykonana ...
Po <wulgaryzm> to forum, usuwacie tematy choć to nowe czy też odświeżone tematy nabijają wam wejścia, żałosne forum.... na innym dostałem mase odpowiedzi a tu nic, żenada, i jeszcze do szeregu mnie przywołujecie.... to strona wojskowa czy luźne forum motoryzacyjne ja sie pytam ? Ogarnijta sie. ŻEGNAM WIĘCEJ NIE PISZE ! ŻENADA
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.